Montovaný dům dle vašich přání aneb stěhujte se ještě letos

Montovaný dům dle vašich přání aneb stěhujte se ještě letos

Sdílejte

Img 0005Rádi byste se konečně přestěhovali do vlastního? Sníte aspoň o malém domečku se zahrádkou, na níž bude běhat váš pejsek? Už na nic nečekejte, rozhoupejte se a ještě letos můžete bydlet. Necháte-li si postavit montovaný dům, vše bude hotové za pár měsíců.

Někteří lidé mají k montovaným domům předsudky. Nevěří, že jsou dostatečně odolné a vhodné k trvalému přebývání. Tyto myšlenky však mají zpravidla ti, již nikdy v žádném montovaném domečku nebyli. Jestliže k nim patříte i vy, není nic jednoduššího než se na montované domy na klíč vydat podívat. Firma J.Group, která montované stavby na klíč buduje, vám ráda domluví návštěvu u některého ze spokojených zákazníků.

Výhody montovaných domů začínají již při stavbě

Proč se lidé rozhodují raději pro dřevostavby na klíč Plzeň než pro zděné domy? Nejčastějším důvodem bývá rychlost výstavby. Stavebnicový systém domu je velmi rychlý. Díly se vyrobí, přivezou na místo, sestaví a je hotovo. Ti nejrychlejší se zvládají stěhovat již za 3 měsíce od vydání stavebního povolení.

Značnou výhodou jsou také katalogy montovaných domů. Většina firem vám dá možnost – buď vám navrhnou dům přímo na míru pro vás, nebo si vyberete z katalogu. Katalogové domy nejsou vůbec špatnou možností. Jsou levnější, jelikož není třeba platit architekta, a prověřené. Bydlí v nich už spousta rodin, a tak se podařilo vychytat drobné problémy.

06 Perspektiva

Potěší však i nízké náklady na provoz

Nelze obecně tvrdit, že by montované domy byly nízkoenergetické. Vždy záleží na konkrétní firmě, jaké používá materiály a technologie. Domy od zmiňované firmy však nízkoenergetické jsou. Za energie pro rodinný domek o ploše 100 m2 zaplatí čtyřčlenná rodina ročně necelých 20 000 korun.

Nevěříte? Budeme se opakovat, ale v tom případě bude vážně nejlepší, když se sami přijdete nějakého majitele montovaného domku zeptat, jaké má náklady. Kontaktujte firmu na www.jgroup.cz a ona vás s někým spojí.

Rate this post
Sdílejte