8 tipů na spotřebiče pro moderní kuchyň

8 tipů na spotřebiče pro moderní kuchyň

Sdílejte

8 tipů na spotřebiče pro moderní kuchyň

Zařizujte si novou kuchyň? Pak se Vám budou nepochybně hodit tipy na moderní kuchyňské spotřebiče, s nimiž získáte jak prvotřídní funkčnost, tak elegantní design.

Expert5

Vestavné spotřebiče a další výrobky

Vzhled kuchyně je pochopitelně velice důležitý, neboť v této místnosti tráví mnoho času většina z nás. Na prvním místě je ovšem stále její praktická stránka. Náležité skladování a efektivní příprava pokrmů i nápojů jsou především záležitostí kvalitních spotřebičů. Jaké Vám můžeme doporučit?

  • Kvalitní lednička: tu si dnes můžete pořídit v mnoha variantách. Při výběru ledničky si tedy musíte rozmyslet, zda investovat do kombinované varianty, anebo si pořídit ledničku s mrazákem.
  • Na rozdíl od starých chladniček umí moderní lednice řadu zajímavých funkcí. Vestavěné ventilátory umožňují dostatečné chlazení potravin na všech poličkách, funkce NoFrost brání vytváření námrazy a tím snižuje náklady na energii, a invertorové kompresory jsou tišší, odolnější a spotřebují méně elektřiny.
  • Vestavné chladničky: pokud máte rozměrnou kuchyň, lze si pořídit volně stojící ledničku, nicméně při menších rozměrech této místnosti využijete spíše vestavnou chladničku, a nejen tu. Existují totiž i další spolehlivé vestavné spotřebiče.
  • Vestavné myčky nádobí: špičkovou kvalitu při úspoře místa snoubí rovněž vestavné myčky nádobí, které jsou navíc šetrné také při spotřebě vody a elektřiny, a tím pádem i k Vaší peněžence.
  • Vestavné trouby a mikrovlnky: další variantou jsou vestavné mikrovlnné trouby, které dnes dovedou připravit pokrmy mnoha různými způsoby, včetně grilování. Ve vašem „hledáčku“ by však rovněž měly být kvalitní vestavné trouby.
  • Varné desky: na vestavnou troubu si navíc lze pořídit novou varnou desku. Rovněž v této oblasti přitom máte na výběr. Zvažte tedy, zda se Vám bude více hodit efektivní indukční varná deska, anebo elektrická či plynová varná deska.
  • Vinotéky a chladicí boxy: dávno je pryč doba, kdy byla vinotéka k vidění pouze v restauračních zařízeních a vinárnách. Dnes si můžete dát kvalitně vychlazené víno i doma!
  • Kávovary a espressa: rovněž elegantní a praktické kávovary i espressa už dávno nejsou pouze doménou restaurací a kaváren. Šálek výtečné kávy si tedy můžete každé ráno připravit i ve vlastní kuchyni.
  • Kávovary běžně dělíme na několik druhů – pákové (zařízení pro kavárny), na kapsle, automatické a kávovary na filtrovanou kávu. Právě poslední typ je nejběžnějším domácím typem kávovaru. Bývá označován také jako kávovar na překapávanou kávu a je nejjednodušším a nejlevnějším způsobem, jak si doma připravit dobrou kávu. Filtrace probíhá přes papír a chuťově lze přirovnat k frenchpressu.
  • Pořiďte si kuchyňské spotřebiče za zajímavé ceny: kuchyňské spotřebiče rozhodně nejsou levnou záležitostí. Jestliže si ale vyberete dobrého prodejce, dokážete ušetřit. Co třeba zkusit e-shop Expert.cz?
Rate this post
Sdílejte