Sháníte originální obraz? Hvězdná mapa je skvělou volbou

Sháníte originální obraz? Hvězdná mapa je skvělou volbou

Sdílejte

mapa

Co by to bylo za domov bez dekorací? Právě dekorace mu dodávají duši, umožňují vám vyjádřit váš vlastní styl a tak nějak si domů dát to, co se vám líbí. Třeba oblíbené květiny nebo obraz s motivem, co vám dělá radost. Toužíte po něčem originálním? Máme pár tipů.

Dnes je trendy pořizovat si obrazy, které jsou skutečně originální. Tak moc, že je doma nikdo jiný kromě vás nemá. Zároveň by pro vás měly mít nějakou speciální hodnotu, vyjadřovat něco speciálního. Nebudeme ovšem chodit kolem horké kaše, pojďme si ukázat konkrétní příklady.

Mapa města jako unikátní vzpomínka

Kde jste se poznali se svou láskou? Bylo to v Praze, kde jste oba studovali? V Ostravě na hudebním festivalu? V Brně na výletě? Ať už jde o jakékoliv město, můžete si ho nechat zvěčnit ve formě obrazu. Doma nad postelí či nad sedací soupravou vám může viset originální mapa města zhmotňující vzpomínku spojenou s nějakým místem. Nemusí samozřejmě jít o místo prvního setkání, vyberte si jakékoliv místo, které je pro vás důležité. Denně ho budete mít před očima.

Hvězdná mapa zhmotňující okamžik

Podobně krásnou vzpomínkou je i tzv. hvězdná mapa. Jde o pohled na noční oblohu a uspořádání hvězd z konkrétního okamžiku, tedy konkrétního dne a místa. Pod to si doplníte vlastní text, takže získáte unikátní interiérovou dekoraci. K tomu je ještě možné za mapu hvězdné oblohy přidat nějakou pěknou fotografii, třeba se západem slunce, nebo stylově noční oblohu.

Překrásné dárky, na něž se nezapomíná

Oba typy obrazů jsou skvělé nejen k vám domů, určitě by se výtečně vyjímaly i v domově vašich přátel či rodiny. Přemýšlíte právě o dárku pro někoho blízkého? Takový výjimečný obraz zobrazující důležitý životní okamžik či místo určitě zaboduje. Neváhejte, zamyslete si, co byste měli nechat zvěčnit, a objednejte tento osobní dá rek k narozeninám, svatbě, narození miminka, výročí či jakékoliv jiné příležitosti. Online si sami navrhnete design a vyladíte obraz k dokonalosti.

5/5 - (3 votes)
Sdílejte