Čas pro kalendáře je tady – hitem jsou dřevěné

Čas pro kalendáře je tady – hitem jsou dřevěné

Sdílejte

S posledním měsícem v roku dosluhují nejen naše diáře, ale i kalendáře. Je čas vybrat si nový. Největším hitem zůstávají především nástěnné kalendáře.

Dřevěné kalendáře jako umělecké dílo

Kalendář pro sebe, ale i jako luxusní dárek – přesně tím jsou dřevěné kalendáře. Směle je lze nazvat hitem letošního roku. Luxusní dřevěný obrazový kalendářsupluje obraz. Kdo se pro něj nadchne, nejspíš nezůstane u jednoho. Oproti běžným kalendářům je ten dřevěný i skvělým dárkem pod vánoční stromek, nebo dárkem pro obchodní partnery a zaměstnance.

Nástěnné kalendáře ze dřeva mají obrazový motiv vytištěný na dřevěné desce se zachováním přírodní struktury dřeva. Použitým dřevem je překližka z břízy. Součástí kalendáře je oddělitelný pruh s měsíčním kalendářem, který je mezinárodní, a tudíž z něj dělá univerzální dárek. Každý kus tohoto kalendáře je díky tisku na přírodní dřevo naprostý originál.

Reklamní kalendáře jsou stále v kurzu

Některé firmy volí cestu kalendářů s vlastními fotografiemi. Aby zaujaly, musí být „hambaté“ nebo nafocené známým fotografem. Pro většinu firem to ale není ta správná cesta. Právě dřevěný reklamní kalendář může být letos správou alternativou. A klientům či zaměstnancům je lze věnovat klidně až po novém roce.

Firma Helma 365 nabízí reklamní kalendáře a diáře pro malé i velké firmy. Společnost je schopna na klíč přizpůsobit kterýkoliv z více než 200 typů kalendářů v katalogu. Vyrábí rovněž reklamní diáře na zakázku.

Reklamní kalendáře a diáře stále ještě jako firemní dárkový předmět neztratily své kouzlo. Když se povedou designově, sklízí úspěch, i v případě, že je obchodním partnerům věnujete už několikátý rok po sobě.

Helma 365

Společnost Helma 365 je tradiční český výrobce kalendářů, diářů a zápisníků. Roční produkce firmy představuje přes 6 milionu kusů těchto výrobků. Kalendáře firma vyváží do dvaceti evropských zemí.

 

Rate this post
Sdílejte