Podlahy

Podlahy

Sdílejte

Podlahy

Rozhodli jste se změnit bydlení a rádi byste si Vás nový domov vybavili kvalitními podlahami, které nebudou pouze kvalitní, ale také chloubou celé domácnosti. Stylové podlahy si můžete nechat zhotovit společností Meister. V jejím sortimentu zboží najdete laminátové, dřevěné i korkové podlahy. Velmi elegantně vypadají také linolea a wood powder podlahy od společnosti Meister.

Dokonalý vzhled dřeva

Laminátové plovoucí podlahy jsou vyrobeny z vícevrstvých podlahových krytin. Pořídit si je můžete v nejrůznějších dekorech. Laminátové podlahy firmy Meister pouhým okem jen stěží rozpoznáte od podlah z pravého dřeva. Laminátové podlahy společnosti Meister vypadají extrémně robustně a jsou velmi odolné proti poškrábání i nárazům. Pro laminátové podlahy se používá místo povrchové vrstvy z pravého dřeva dekorační papír. Z toho vyplývá, že lidé, kteří se rozhodnou pro položení laminátové podlahy do jejich domácnosti, šetří také životní prostředí. Společnost Meister byla první firmou, která zavedla na trh laminátové podlahy Premium.

Laminátové podlahy jsou stejně oblíbené jako třívrstvé podlahy a podlahy z masivního dřeva. Je tomu tak i proto, že se vyznačují snadnou údržbou povrchu, díky čemuž je můžete umístit také do intenzivně namáhaných místností. Konkrétní nabídku si můžete prohlédnout na této webové adrese www.meister-podlahy.cz/laminatove-podlahy/. Laminátové podlahy můžete umístit do místností, kde využíváte podlahové topení. Vyznačují se totiž nehořlavostí. Jejich stylovost je prokázána také neklouzavým povrchem. S podlahami od Meister budete maximálně spokojeni.

Rate this post
Sdílejte