Šatní skříně – designový doplněk ložnice

Šatní skříně – designový doplněk ložnice

Sdílejte

Šatní skříně – designový doplněk ložnice

20150918151049Šatní skříně se zrcadlem, které je umístěno na jejich dveřích opticky zvětší prostor pokoje. A pokud zvolíte vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, ušetříte prostor, a navíc získáte krásný designový doplněk ložnice. Ložnice poskytují nejen prostor na odpočinek a radovánky, ale je i místem, kde si ukládáme své věci.

Tím pádem máme vyřešený šatník a nemusíme cpát věci do krabic, které se válejí pod manželskými postelemi. A pokud nesmírně toužíte po šatníku, ale máte na něj málo prostoru? Možná stačí zaskočit za designérem, tan navrhne malou reorganizaci a vy si konečně budete moci užívat stejné pohodlí při ukládání svých věcí jako majitelé větších bytů.

Šokující výběr šatních skříní s dopravou zdarma ZDE – garance nejnižších cen!

Šatní skříně – nový prostor pro vaše věci

Máte i Vy doma obyčejné skříně? Pak vám zajisté vadí, že zabírají poměrně hodně místa, a přitom nenabízí tolik potřebný úložný prostor, kolik by se na první pohled mohlo zdát.  Vestavěná šatní skříň má police, věšáky i boxy, které Vám umožní uložit své oblečení přehledně. Do této skříně můžete naskládat nejen trička, mikiny a kalhoty.

Vejdou se tam i šaty, halenky, saka, spodní prádlo, ale mnohdy i boty. Nezdá se Vám to úžasné? Pak už nemusíte stát hodinu před skříní a přemýšlet co si oblečete a co je v které hromádce. Máte vše uloženo přehledně a hlavně na očích. Inspirace pro vás na nábytek-dnes.cz!

Volně stojící šatní skříně zažívají boom

Velký boom zažívá obdoba klasické šatní skříně. Jde o volně stojící skříň. Zajímá vás, o co vlastně jde a proč jsou opět ve hledáčku majitelů? Jsou to vlastně, jen volně stojící konstrukce kombinované se šuplíky, na které můžete pověsit věšáky s oblečením. Jejich obrovskou výhodou je, že je můžete v případě potřeby kdykoli přemístit bez větší námahy. Další informace o šatních skříních hledejte na portálu IDnábytek.cz.

Rate this post
Sdílejte