Moderní byt a tapety? Skvělá kombinace!

Moderní byt a tapety? Skvělá kombinace!

Sdílejte

Moderní byt a tapety? Skvělá kombinace!

moderní tapeta na zeď
moderní tapeta na zeď, zdroj dimex.sk

Na tapetování pohlíží mnoho lidí jako na zastaralý způsob zvelebení bytu. Často se jednalo a velmi pracnou a namáhavou činnost, kde bylo třeba dodržovat jasný a daný postup. Pro ty, kteří si to ale několikrát zkusili, to nebylo nic těžkého a složitého. Tapety jsou však na trhu i v současné době. A díky moderním technologiím a principům lze na zeď jednoduše a snadno nalepit v podstatě cokoliv. Ať jsou to tapety na celý pokoj, nebo jen různé obrázky a vzory.

Jde to i samo

Moderní tapety jsou unikátní často v tom, že není třeba kupovat lepidlo, válečky a složitě tapety lepit. Ani si tím nemusíte zašpinit polovinu bytu nebo domu. Samolepicí tapety jsou často vyrobené z folie, která se velmi snadno aplikuje. Jednoduše ji sundáme z připraveného archu papíru a aplikujeme na zeď. Toto však není rozhodně jediná výhoda moderních tapet.

Vybrat si pěknou tapetu bylo dříve těžké. Papírové tapety nabízely všelijaké vzory, ale nikdy to nebylo úplně to, co by si člověk představoval. Navíc se i často trhaly a při špatné aplikaci se těžko odstraňovaly. Moderní foliové tapety tímto netrpí a na výběr je jak z obrovského množství barev a vzorů, ale je možné si i nechat vyrobit tapetu dle vlastního přání.

Tapety, ale i samolepky

Tapety jsou snadným řešením, jak si upravit barvu stěn v místnosti nebo bytě či domě celkově. Ale co když nechceme kupovat celé tapety, ale máme vymalováno jednotnou barvou, nejčastěji bílou a chceme si stěny nějak ozvláštnit?

Možností je několik. Můžeme si pořídit již zmiňované tapety a vystříhat si tvary a nalepit si je na zeď. Můžeme si ale pořídit i barvy ve spreji a zeď si také okrášlit podle naší fantazie. Ovšem další možností jsou i samolepky na zeď. Ty nabízejí jednoduchou aplikaci a možnost si zeď zvelebit podle vybraného vzoru. Mohou to být ptáci, bubliny, abstraktní tvary nebo zajímavé obrázky. Aplikace je snadná a stejná jako tapety. Podívejte se na více informací například na dimex.sk, kde naleznete mnohé tapety či folie na zlepšení svého bydlení.

Rate this post
Sdílejte