Masivní nábytek vyniká ve všech prostorech

Masivní nábytek vyniká ve všech prostorech

Sdílejte

Masivní nábytek vyniká ve všech prostorech

By: Karen Roe

Masivní nábytek je charakteristický tím, že je robusní a těžký. Hodí se tedy spíše do větších prostor, než například do garsoniér. Ve větších prostorách jej můžete rozložit. Pokud máte masivní nábytek v místnosti, tak se s ním většinou nehýbe, jelikož je těžký.

Toto platí například i o křeslech, které jsme například zvyklí přisunout si ke stolu. Masivní nábytek má většinou tmavší načervenalou barvu, ale samozřejmě může být i světlejší. Dá se kombinovat s kůží i s látkou, která je však honosná a na první pohled značí, že se jedná o látku velmi kvalitní.

Zdobení a detaily masivního nábytku

Masivní nábytek je zdoben různými řezbami a bývá zakulacen, má i typické úchyty. Samozřejmě, že masivní nábytek je drahý a za jeho pořízení pak dáte nemalé peníze. Hodí se jak do obývacího pokoje, tak i do ložnice, či předsíně. Koupit tedy můžete pohovky, postele, stoly a úložné prostory, či noční stolky.

Jedná se o kvalitní nábytek, který vám vydrží dlouhé roky. Svou hodnotu si bude stále držet, může se však i zvyšovat. Masivní nábytek seženete ve specializovaných prodejnách. Není k sehnání ve všech a důvodem je právě cena, za kterou jej pořídíte.

Kde sehnat masiv

Masiv si můžete nechat vyrobit na zakázku, nebo můžete navštívit specializované obchody, jež tento nábytek prodávají. Na internetu můžete hledat inspiraci, ale koupit online masivní nábytek se vám podaří jen těžko, i když samozřejmě jsou e-shopy, jež se prodejem masivního nábytku online zabývají.

Pokud se rozhodnete koupit masiv, měl by být sladěný i s ostatními kousky ve vaší místnosti. Masivní nábytek značí luxus a zároveň kvalitu. Místnost tak není třeba přeplácat zbytečnostmi, ale chce v ní mít opravdu jen to, co potřebujete.

Inspiraci najdete na internetu a nebo se můžete při výběru nábytku poradit s designerém, který by vám měl dát i typ, kde si nábytek koupit.

Rate this post
Sdílejte