Nábytek Idea: najděte vše pro dům i byt

Nábytek Idea: najděte vše pro dům i byt

Sdílejte

Nábytek Idea: najděte vše pro dům i byt

By: Emily May

Co je to nábytek Idea?

Nábytek Idea je jedna z mnoha prodejen, které nabízejí různé druhy nábytku. Tato firma má dvanáct prodejen, které jsou rozmístěny po celé České republice a k tomu nabízí i nakupování přes internetový obchod. Prodejny můžete najít ve velkých městech jako je Praha, Brno, Ostrava, Olomouc a spousta dalších, které i s přesnými adresami najdete na stránkách této firmy.

V čem je Idea nábytek odlišný od ostatních prodejen?

Jde o skandinávský nábytek. A veškerý nábytek, který Idea nábytek nabízí je vyroben z masivního dřeva. Používá dřevo různého typu, takže si můžete zakoupit skříň vyrobenou z masivu borovice či smrku anebo ořechu a dalšími. Samozřejmě, že na některých kusech nábytku mohou být zkombinovány dvě dřevěné varianty a podobně. Všechen nábytek je ošetřen ještě povrchovou látkou, aby se vám neponičil, když třeba budete utírat prach vlhkou hadrem. Touto povrchovou úpravou bývá vesměs nějaký lak, který může být průhledný a vy tak budete mít doma přírodní dřevo anebo může mít třeba bílou barvu a podobně. Některé kusy nábytku jsou mořené, například takové, které jsou určeny pro koupelny a místnosti, kde je větší pravděpodobnost vlhkosti.

Jaké služby idea nábytek poskytuje?

Idea nábytek poskytuje mnoho služeb, vedle internetového obchodu, zde naleznete i další jako jsou:

Leták – na stránkách této prodejny najdete veškerý sortiment, který nabízí, ale také si zde můžete prohlédnout vždy aktuální leták se zbožím, které je právě ve slevě či novým trendem.

Doprava – jsou lidé, kteří si nábytek odvezou ve svém autě, ale ne každý má dostatečně velké auto anebo někdo kupuje velké množství nábytku, a právě proto je zde i nabídka odvozu zboží, které si koupíte až k vám domů.

Montáž – když si doma nevíte rady, jak správně smontovat koupený kus nábytku, zda vrátka patří sem či tam, tak jsou připraveni odborníci, kteří vám pomohou a veškerý váš nakoupený nábytek smontují dohromady.

Ostatní – samozřejmě, zde naleznete i další služby, které vám může nábytek Idea poskytnout a mezi takové patří i ty krátkodobé.

Jaké jsou momentální služby nábytku Idea?

Tato prodejna čas od času nabízí i krátkodobé služby, jako je například momentálně nabízený rozvoz vašeho zboží do vašich domovů zcela zdarma. Kromě toho má pro každého, kdo má nákup nad šest tisíc připravený nějaký dárek jako odměnu za váš nákup.

Rate this post
Sdílejte