Rolety, které jsou praktické a skvěle vypadají? Ano! Stínidla od firmy ISOTRA

Rolety, které jsou praktické a skvěle vypadají? Ano! Stínidla od firmy ISOTRA

Sdílejte

Rolety, které jsou praktické a skvěle vypadají? Ano! Stínidla od firmy ISOTRA

Oživte svůj byt či dům stylovými roletami, markýzami nebo japonskými stěnami. Pořiďte si praktické, účelové a dobře vypadající doplňky, které váš domov rozzáří a zároveň dobře poslouží.

Společnost ISOTRA nabízí velkou škálu všech různých žaluzií, rolet a markýz spolu s jejich montáží. Společnost nabízí kvalitní, účelná a stylová stínidla pro vaše okna, která zaručují vysokou stínivost, nízkou propustnost světla (možnost modifikace) a také úsporu energie. Vaše stavba bude ochráněna před nežádoucím slunečním svitem.

Vnitřní účelná ozdoba

Moderním a elegantním doplňkem interiéru se můžou stát stylové japonské rolety, které zastíní místnost a zabrání proniknutí slunečních paprsků. Mají skvělou zatemňovací schopnost, díky které nepronikne do místnosti žádné světlo.

Žaluzie Plissé jsou skvělým doplňkem a zároveň praktickým stínidlem. Tato skládaná látková žaluzie dodá interiéru útulný vzhled a zároveň ochrání domov před přílišným slunečním svitem. Tyto žaluzie jsou vyráběny v mnoha variantách, které se liší propustností světla. Vybrat si můžete z žaluzií s napařovanou hliníkovou vrstvou, jež omezuje světelné záření pronikající do vašeho domu či bytu, nebo například žaluzie s perleťovými nátěry se schopností odrážet světlo.

Hledáte-li praktická stínidla pro vaši kancelář, zvolte rolety, které mají vysoký stupeň stínivosti a do vašeho pracoviště nepropustí žádné světlo. Pro byt či dům jsou zde látkové rolety Sunlite, Rollite nebo Verra. Látkové rolety jsou také vhodné na střešní okna.

Stylové venkovní žaluzie

Stínící a bezpečnostní funkci zajistí venkovní žaluzie. Tyto žaluzie jsou významnou součástí stavby, která chrání budovu před svitem a zároveň šetří energii. Vybírejte z mnoha kvalitně provedených žaluzií, jež nabízí společnost ISOTRA.

Pokud trpíte alergiemi, s těmito žaluziemi se nemusíte ničeho bát. Už žádné kýchání ani šimrání – některé materiály obsahují skelné vlákno, které je pro alergiky vhodné.

Všechny žaluzie i rolety jsou v moderních barvách a provedeních, v nabídce je také široká paleta barev, vzorů a potisků, takže nejen, že jsou tato stínidla účelná a praktická, ale také dobře vypadají. Látky mají různý stupeň propustnosti světla, takže si můžete vybrat právě ty, které vám nejvíce vyhovují.

Rate this post
Sdílejte