Jak vytvořit vlastní design interiéru nebo návrh pokoje

Jak vytvořit vlastní design interiéru nebo návrh pokoje

Sdílejte

Když se rozhodnete předělávat nebo nově vytvořit pokoj, je dobré ujasnit si v jakém stylu ho chcete mít. Také by jste si měli vypočítat, kolik jste ochotni do renovace investovat. Až budete mít všechny tyto věci ujasněné, najděte si program, který vám umožní si vytvořit svou vlastní představu o tom, jak bude váš pokoj vypadat.

Návrh bytu nebo design interiéru před vlastní rekonstrukcí nebo stěhováním nábytku je skvělý v tom, že si budete umět lépe představit jak budou místnosti vypadat. Třeba původní záměr není tak dobrý a najdete v něm slabiny dříve, než všechen nábytek přemístíte. Ušetříte si tak spoustu práce a síly.

Výborným programem je aplikace na google chromu (internetový prohlížeč) – Autodesk Homestyler. Pro stažení této aplikace, která zabírá jen pár minut a je vložená přímo do prohlížeče, klikněte zde: https://chrome.google.com/webstore/search/autodesk%20homestyler?hl=cs

Po zaregistrování do tohoto programu můžete jednoduše vytvořit váš pokoj. Můžete zde zadat přesné rozměry pokoje, který potřebujete vytvořit a můžete začít vkládat různé věci.

Zde je ukázka jednoduché místnosti z 2 a 3D úhlu pohledu :

3d-navrh-bytunavrh-bytu-z-ptaci-perspektivy

2.4/5 - (5 votes)
Sdílejte