Bytové doplňky ve skandinávském stylu – nyní – 70 % !

Bytové doplňky ve skandinávském stylu – nyní – 70 % !

Sdílejte

Bytové doplňky ve skandinávském stylu – nyní – 70 % !

zrcadlo

V těchto dnech probíhá velký letní výprodej bytových doplňků ve skandinávském vintage a retro stylu. Pořídit v něm můžete okouzlující kousky se slevou až – 70%! Skvosty značek jako je House Doctor, IB Laursen, Bloomingville a dalších nebyly nikdy dostupnější! Nenechte si ujít velký letní výprodej na BellaRose ani Vy!

Co vše ve výprodeji najdete?

Bella Rose jako každý rok čistí své sklady na příští sezónu – podzim/zima 2013. V červencové výprodeji najdete průřez celý jejím sortimetnem, tedy – vintage bytové doplňky a dekorace, porcelánové úchytky, vybavení do koupelny i kuchyňské dekorace, bytový textil, okouzlující lucerny, svíčky i oblečení v romantickém stylu.

Výprodeje probíhají od 1. do 31. 7. 2013. Ovšem od některých výrobků je ve skladu jen po posledních kouscích. Proto neváhejte. Jakmile se vyprodá, budou pryč. Žádný z výrobků nelze doobjednat. Bohužel.

Výzdoba interiéru i dárky pro radost

Výhodou bytových dekorací na Bella Rose je i to, že budou skvělým dárkem pro Vaše blízké. S využitím výprodeje můžete pořídit krásné a značkové dárky za zlomek jejich ceny. Naším tipem jsou vonné svíčky, se kterými nikdy nic nezkazíte.

Proč doporučujeme BellaRose.cz?

Kromě výborných cen ve výprodeji má BellaRose celou řadu dalších výhod, díky kterým získala také prestižní ocenění Zlaté ověřeno zákazníky a titul SHOP ROKU ve své kategorii. Registrovaným zákazníkům nabízí pravidelné slevy a pořádá pro ně soutěže. K objednávkám přidávají dárky… My máme BellaRose rádi. Co Vy?

Rate this post
Sdílejte