Dřevěné masivní postele

Dřevěné masivní postele

Sdílejte

Dřevěné masivní postele

Autor obrázku: Mark Drouin

Pamatujete ještě krásné, kvalitní, dřevěné postele, které byly v ložnici vaší babičky, nebo prababičky, krásně naleštěné, vyřezávané, pevné a jednoduše pořádné?

Je docela těžké narazit dnes na stolaře, který udělá dobrou, pevnou postel, natož tak ji koupit v obchodě. Jsou samozřejmě prodejny, i když je jich málo, které spolehlivý nábytek do ložnice prodávají. Jednou z nich je internetová prodejna www.spime.cz, která nabízí nábytek od české rodinné firmy.

Tento internetový e-shop má i tři kamenné prodejny, ve kterých platí stejné ceny, jako v e-shopu. Nachází se v Praze, v Táboře a v Brně. Najdete zde postele z masivu, lamelové rošty, zdravotní matrace, postele na míru i na zakázku, postele s úložným prostorem, ale i noční stolky, komody, poličky a skříně do ložnice. V nabídce je stále různé akční zboží, často slevněné až o více než 50%.

Postele s úložným prostorem

Úložné prostory se dají udělat pod každou postel z nabídky spime.cz ať už si vyberete postel pro dva, nebo pro jednoho. Můžete si zvolit formu úložného prostoru pod celou postel, nebo jen pod její část, boxy můžou být vysunovací z boku postele, nebo od nohou. Další variantou je úložný prostor uzavřený mezi nohami postele, do kterého se dostanete zvednutím roštu a matrace. Společnost spime.cz Vám vyjde vstříc ve vašich požadavcích.

Dřevěné postele s úložným prostorem vám pomůžou vyřešit problém s nedostatkem místa pro oblečení, jiné věci, nebo třeba peřiny, díky čemuž získáte pohodlné místo k využití přes den. Stačí, když přes postel přehodíte přehoz a doplníte ji s dekorativními polštářky, které můžete na střídačku s peřinou ukládat do úložného boxu.

Můžete využít nákup na splátky. Zdravotní matrace, lamelové rošty, anatomické polštáře a matracové chrániče společnost dopraví zdarma, to stejné platí u všeho zboží, pokud zaplatíte převodem před dodáním. Je možný i osobní odběr v kamenných prodejnách, který je zdarma.

Ať už si vyberete jakoukoli postel, jistě budete spokojeni a váš spánek bude klidný a vydatný.

Rate this post