Aktuality pro členy e-mailového klubu Mountfield

Aktuality pro členy e-mailového klubu Mountfield

Sdílejte

Aktuality pro členy e-mailového klubu Mountfield

Když už tady ta zatracená zima nehnutě sedí a nechce odejít, vymýšlíme nápady, jak Vám alespoň trochu zlepšit náladu, přiblížit pocit jara a v myšlenkách se přenést na zahradu.
Jen si představte třeba příjemný teplý podvečer, kdy s přáteli sedíte venku na terase, popíjíte dobré víno a kolem se line neodolatelná vůně grilovaného masa…

Nábytek z Mountfielda
Nábytek z Mountfielda

A právě o tom teď bude řeč. O venkovním sezení a grilování.

Na 11 dní jsme totiž snížili ceny veškerého ZAHRADNÍHO NÁBYTKU i příslušenství na POLOVIC (-50 %).
Křesla, stoly, lavice, lehátka, taburety, servírovací stolky, houpačky, slunečníky i polstrované potahy jsou od 4. 4. do 14. 4. 2013 za poloviční ceny.

A vybírat je opravdu z čeho: pro vyznavače moderního stylu je k dispozici nábytek z lehkého HLINÍKU nebo stylového RATANU, milovníci dřevěné klasiky mohou vybírat ze severské BOROVICE, tropického MERANTIodolného TEAKU. Ničím nejste limitováni a Vaší fantazii se meze nekladou. Jednotlivé prvky mezi sebou můžete libovolně kombinovat a vytvořit si sestavu pro své zahradní sezení dle libosti.
nabytek_emailing2013_6.indd
U nábytku to ale nekončí. Do akce jsme zařadili také všechny GRILY. Za POLOVIČNÍ ceny (-50 %) jsou všechny plynové modely a grily na dřevěné uhlí mají slevu 40 %.
Podrrženo sečteno, pokud jste plánovali nakoupit vybavení do zahrady, tak teď by se dalo celkem výrazně u Mountfielda ušetřit. Slevy ale nabízejí i další obchody, např. Sconto má od 4.4. do 7.4.2013 akci, kdy vrací 21% daně zpět.

Také e-shop Salmax.cz, který má v nabídce zahradní párty stany, zahradní nábytek a další doplňky pro bydlení má výprodej a nakoupíte se slevou. Více na www.salmax.cz.

Rate this post
Sdílejte