Zamykejte za sebou bezpečné vchodové dveře

Zamykejte za sebou bezpečné vchodové dveře

Sdílejte

Zamykejte za sebou bezpečné vchodové dveře

Všichni máme rádi své soukromí, bezpečí, klid svého domova. Abychom si mohli bezpečný domov užívat, měli bychom si zajistit to nejkvalitnější zabezpečení – bezpečné vchodové dveře do bytu.

Bezpečí má šest stupňů

Bezpečnostní dveře se dělí do šesti různých tříd, podle toho, jak vysokou míru zabezpečení poskytují. Je jen na vás, kterou třídu si vyberete a jak odolné dveře zakoupíte. Společnost Next, která je na našem trhu již od roku1990, nabízí čtyři třídy bezpečnostních vchodových dveří.

  • Do bezpečnostní třídy 1 řadíme vchodové dveře, které odolají fyzickému útoku bez nástrojů.
  • Bezpečnostní třída 2 zahrnuje dveře, které odolají zlodějovi s “lehkým“ vybavením, jako třeba nožem, kladivem…
  • Do bezpečnostní třídy 3 jsou zařazeny dveře, které odolají páčidlům nebo útoku jiných dlouhých předmětů.
  • Bezpečnostní třída 4 odolá útoku všemi běžně dostupnými prostředky, ať už sekerou, vrtačkou, pilou…

Bezpečnostní vchodové dveře do bytu však nejsou jediným způsobem, jak ochránit váš majetek a bezpečí vás samotných. K bezpečným vchodovým dveřím můžete zakoupit i široký sortiment dalších bezpečnostních prvků.

Doplňky, které překvapí

Přídavné vchodové dveře – tenhle prvek skutečně překvapí nejen majitele domů a bytů, ale i nechtěné návštěvníky. Tyto dveře budou nainstalovány na vnitřní stranu vašich vchodových dveří a tím zvýší jejich odolnost. Toto řešení je vhodné například pro památkově chráněné oblasti.

Bezpečnostní vchodové zárubně – jsou vyráběny z nadstandardně silného materiálu a mají zesílené a chráněné otvory pro zamykací čepy. Dodání je možné v typizovaných rozměrech, stejně jako v rozměrech přesně na míru dle vašich potřeb. Zárubeň má integrované těsnění a plní tak svou funkci i po letech, může mít dřevěné obložení, které ladí s designem dveří a dodání je možné spolu s prahem na míru s integrovaným těsněním.

Dalšími doplňky jsou bezpečnostní vložky, dveřní kování, Hi Tech doplňky – čtečka otisku prstů, kukátko doplněné o kameru, dále dveřní řetízky, zarážky a další.

Neopomeňme ani fólie na sklo, mříže a jiné elektronické zabezpečení.

Nechejte na společnosti Next zabezpečení všeho domu a staňte se spokojenými a klidně spícími zákazníky, jako spousta jiných před vámi.

Rate this post
Sdílejte