Jak se ohřát v místech bez ústředního topení? Externí zářiče a topná...

Jak se ohřát v místech bez ústředního topení? Externí zářiče a topná tělesa!

Sdílejte

Jak se ohřát v místech bez ústředního topení? Externí zářiče a topná tělesa!

Elektrický panel
Elektrický panel, Autor obrázku: Tony Buser

Posedávání venku má své kouzlo. Ať je to na terase, v restauraci nebo venku pod stanem s občerstvením na nějaké akci. Problém však nastává, když přijde chladný večer. Mikina nepomáhá, člověku je chladno, unavuje ho to a celý večer může být pokažen. Na to se však již specializují speciální venkovní tepelné zářiče či teplovzdušné agregáty! A že je můžete mít doma i Vy, se právě přesvědčíme!

Kde není topení…

Často se setkáváme s místy, kde není možnost ani ústředního topení, ani efektivně vyžít zářiče připojené k elektrickému proudu. Právě v tuto dobu je možné využít tepelné zářiče na plyn. Jaký ale mají vlastně takové externí tepelné panely nebo zářiče význam v interiéru?

Představme si velký dům, který rekonstruujeme. Zapnout topení není možné. Přesto potřebujeme rekonstrukci dokončit. Ale práce v zimě by nebyl efektivní. Stačí tak mít přívod k elektrické síti a máme zde efektivní tepelná zářič. Samotné využití je ale mnohem větší!

Akce, svatba, party? Teplo bude vždy!

Největším rizikem pořádání venkovní grilovací party nebo i pořádání svatby venku, je riziko studeného večera a noci. I když může být na jaře, v létě nebo i na podzim přes den teplo, noci mohou být nečekaně chladné. Právě efektivní elektrické panely nám mohou přinést příjemní teplo a tím tak ničím nerušenou akci.

Využití je ale opravdu veliké. Máte chatu nebo chalupu, kde se pohybujete jen v jedné místnosti a nechce se Vám kvůli tomu vytápět celý dům? Na strop či na stěnu lze připevnit tepelný zářič a teplo je hned během několika málo minut.

Využití i ve velkých prostorech

Tepelní zářiče nalézají využití i v mnohem větších prostorech. Konkrétně se může jednat o kostely, zámky nebo hrady. Účinné infrazářiče vytopí místnosti velmi rychle a provozní náklady nejsou vysoké. Inspirujte se a pořiďte si tento moderní zdroj tepla. Jeho přednosti oceníte nejen Vy, ale i Vaši blízcí.

Rate this post
Sdílejte