Vyzdobte si interiér! Fotografiemi nebo obrazy!

Vyzdobte si interiér! Fotografiemi nebo obrazy!

Sdílejte

Vyzdobte si interiér! Fotografiemi nebo obrazy!

Každý z nás si přeje mít pěkný domov. Snažíme se jej proto všelijak zkrášlovat, upravovat a vylepšovat. Neměli bychom ale zapomínat ani na dekorace, které nám tak mohou oživit interiér. Mezi ně se rozhodně řadí nástěnné fotografie, obrazy nebo jiné obdobné dekorace. Jaké máme vlastně dnes možnosti? A kolik takové dekorace stojí?

Vyvolejte si vlastní fotografie

Autor obrázku: Katsu Nojiri

Ne každý umí malovat a přitom by si rád zvěčnil své dílo například na zdi v pokoji. Současná doba však ale umožňuje například velkoplošné vyvolání fotografie pomocí internetu nebo si můžete udělat vlastní obrazy z pohodlí domova na počítači. Pro informace obrazy na míru na tomto linku, stačí kliknout. Nemusíme přitom hned brát do ruky barvy, plátno a zkoušet vytvořit umělecké dílo. Stačí k tomu jen počítač a připojení k internetu.

Kromě vlastních obrazů si lze ale i online vyvolat fotografie. Ty nahrajete na konkrétní stránky výrobce v předem definované minimální kvalitě, dále si zvolíte rozměr výsledného foto obrazu a výrobce jej zhotoví. Následně je doručen kurýrní službou a vy máte svou povedenou fotografii rázem na stěně. Dalším tipem mohou být kovové nástěnné dekorace.

Kde pořídit originální obrazy?

Nechcete si na stěnu dávat vlastní fotografie nebo vytvořené obrazy? Máte raději originály, které si chcete vybrat? Není nic snazšího, než si zvolit z jedné z možností. Můžete se vydat do klasického kamenného obchodu, kde si vyberete obraz a po zakoupení si jej odnesete domů. Ale hledání v obchodech je leckdy zdlouhavé, únavné a časově i finančně náročné. Druhá možnost je pak výběr a koupě po internetu. Obrazy pořídíte například na umenisveta.cz, kde si vyberete z velkého množství.

Jak to ale vypadá cenově? Pokud si pořídíme vlastní fotografii nebo vyrobíme obraz online a necháme zarámovat, je cena jistě nejnižší. Lze si tak využít služby rámování obrazu online na tomto linku. Druhou možností je pořízení celého kompletu již hotového. Zde ceny začínají na několika tisících a horní limit neexistuje. Kdežto v první variantě se bavíme o několika stokorunách, maximálně tisících.

 

 

Rate this post
Sdílejte