Kdy je nejlepší čas na malování pokoje?

Kdy je nejlepší čas na malování pokoje?

Sdílejte

Kdy je nejlepší čas na malování pokoje?

Rozhodli jste se malovat pokoj, ale pořád to odkládáte? Kdy mám začít?

Autor obrázku: sunshinecity

1.) Před nastěhováním

Úplně nejlepší je varianta, když pokoj vymalujete ještě před tím, než se tam nastěhujete. Tak nebude při malování překážet nábytek, který by jinak musel malíř přeskakovat a zakrývat plachtami a podobně a také bychom si nemuseli lámat hlavu s tím, kam dáme obrazy a jiné dekorace.

2.) Před svátkem – jako jsou Vánoce, Velikonoce

Mnoho z vás teď kývá hlavou, že si přece nebude dělat starosti s malováním před Vánoci, ale každý dělá takzvaný vánoční úklid. Proto je dobré si nejdříve vymalovat, po vymalování musíte vše vydrhnout, ať chceme či ne a tak bychom se už navodili do té uklízecí nálady. Navíc bychom místnost, která se malovala, měli už za sebou a to se vším všudy.

3.) Kdy máme čas

I přestože si pokoj třeba nemalujeme sami, ale pozveme si nějakou firmu či jenom pomocníka, tak si na to malování musíme udělat čas. Přece jenom bychom měli dohlédnout, zda to malíř dělá tak, jak my chceme, ať už jde o správné naředění barvy a podobně.

Druhá věc je, kolik z nás nechá cizího člověka samotného ve svém vlastním domě? Přece jenom, i když vypadá spolehlivě, můžeme mít strach, že by nám třeba něco ukradl a nebo něco i nešťastnou nádobou rozbije a podobně.

Rate this post
Sdílejte