Zahradní bazény

Zahradní bazény

Sdílejte

Zahradní bazény

Zahradní bazén
Zahradní bazén, Autor obrázku: Concrete Forms

Už vás nebaví zima a chladná léta, která vám nedovolí se pořádně vykoupat a užít si vodních radovánek? Je na čase si pořídit zahradní bazén se zastřešením. Zvolit můžete nadzemní nebo zapuštěný s ohledem na prostor ve vaší zahradě a plánované využití. Zastřešení bazénů umožňuje všem uživatelům maximálně využít jeho potenciál v jakémkoli období, klidně tak v bazénu můžete relaxovat či plavat i v minusových teplotách.

A jaké bazény se nabízí? Firma Albixon a.s. doporučuje samonosné nebo přelivové bazény vyrobené z revolučního materiálu Albistone. Ten se vyznačuje mechanickou i tepelnou odolností, stálobarevností a UV stabilizací. Je zdravotně nezávadný a i po mnohaletém používání recyklovatelný. Díky dlouhé životnosti a malých nákladech na opravy, bude vaše investice mnohonásobně zhodnocena.

Mezi oblíbené a cenově dostupnější bazény patří fóliové zapuštěné modely. I ty jsou určeny pro celoroční používání a vyrábějí se v široké paletě velikostí a tvarů. Laminátové bazény jsou naopak předvyrobeny a osazují se jako celek. Na rozdíl od fóliových mají několikanásobně vyšší životnost, jelikož jsou rozměrově stálé za různých teplot, jejich šířka je však omezena na 3,5 metrů kvůli přepravě.

Bližší informace a další detaily ohledně jednotlivých modelech bazénů naleznete na oficiálních stránkách bazénového specialisty na trhu Albixon a.s. pod odkazem www.albixon.cz/bazeny/. Vyškolení pracovníci vám jsou také kdykoli k dispozici a jsou připraveni vám zodpovědět veškeré dotazy a poradit vám vhodné varianty do vaší zahrady. Využít můžete i akčních nabídek e-shopu, kde levně pořídíte bazén včetně jeho zastřešení, proto se dlouho nerozmýšlejte a bazén si pořiďte již dnes.

Rate this post
Sdílejte