Krásná obložení interiéru i exteriéru

Krásná obložení interiéru i exteriéru

Sdílejte

Chcete svůj dům nebo byt zkrášlit obklady, které přidají na eleganci každému interiéru i exteriéru? Přečtěte si o nejpoužívanějších obkladech a vyberte si ten svůj.

STONE GALLERY nabízí širokou škálu různých druhů obkladů a k nim navíc mnoho výhod, které získáte, když se rozhodnete nakoupit obklad právě zde.

Po Praze a okolí je doprava zdarma. Na všechny obklady navíc dostanete záruku 20 let. Zdarma získáte také vizualizaci, které vám jistě pomůže se rozhodnout pro ten který typ. Objednávky jsou navíc rozesílány rychle a bezpečně. Vzorky získáte také zdarma.

Kamenný obklad

Tento typ obkladu je vyrobený z kvalitního a odolného kamene, takže obložení je velmi pevné. Vybírat můžete hned z několika typů.

Obklad Rusty díky své barvě nabízí rustikální vzhled. Přírodní břidlice jistě zaujme. Tento typ je skvělým doplňkem každé fasády. Je vhodný pro vnitřní i venkovní použití.

Obklad Quartzite White je vyroben z kvalitního štípaného kvarcitového kamene (křemence), a to ho činí velmi odolným. Unikátní bílá barva je velmi jedinečnou variantou.

Pokud se rozhodnete zkrášlit svůj interiér kamenným obkladem, jistě je to dobrá volba. Kámen působí velmi přirozeně a navíc dobře vypadá. Každý typ se liší svojí strukturou a tak i celkovým vzezřením, takže nebude působit jednolitě, na rozdíl od jiných materiálů. Díky své různorodosti jsou kamenné obklady velmi oblíbené.

Protože kámen je přírodním materiálem, při montáži je nutné vytvořit dobrou podkladovou plochu. Tato varianta je navíc o něco dražší než umělý kámen, ale také lépe vypadá.

Betonový obklad

Tento obklad je vhodný pro univerzální použití. Jeho jedinečná struktura vytváří originální design, který působí velmi stylově. Tato betonová imitace je stejně krásná jako přírodní kámen. Rozdíl poznáte jedině rozlomením.

Tento umělý kámen je hluboce vyřezávaný, lehký, odolný proti poškození a vlhkosti.

Betonový obklad Marseille je vhodný do interiéru i exteriéru. Vyrábí se v mnoha barevných kombinacích a skvěle se tak hodí ke sklu i kovu. Je navíc mrazuvzdorný.

Obklad Palermo ocení zvláště milovníci Itálie. Tento typ obložení velmi výstižně napodobuje styl sicilské architektury a je proto velmi oblíbený. Hodí se skvěle pro venkovní i vnitřní použití. Jeho světlé barvy rozjasní každý prostor. Je vyroben z lehčeného betonu.

Cihlový obklad

Tento typ obkladu je také vyroben obvykle z lehčeného betonu. Cihla je krásným doplňkem jak do interiéru, tak i do exteriéru. Díky svému kompaktnímu povrchu je její údržba velmi snadná. Výborně se hodí k obložení celých domů, a to i na zateplovací systém. K tomuto obkladu jsou dostupné také rohové prvky.

Obklad Exklusive Retro Marrone patří mezi ty nejlepší cihlové dekorace. Dokonale imituje pálenou cihlu holandského typu. Zvrásněná struktura povrchu a speciální zbarvení působí velmi přirozeně.

Obklad Brik Terok je věrnou imitací lícové cihly. Obklad má hladkou plochu a dokonale navozuje dojem lícového zdiva. Už nemusíte zmenšovat interiér kvůli obkladu z cihel.

Sádrový obklad

Skvělá volba pro útulný interiér. Tento materiál je velmi flexibilní – nabízí mnoho různých vzorů. Přesná konzistence tvrzené sádry poskytuje obkladu vynikající vlastnosti, které se uplatňují především v interiérech.

Obklad Venezia je skvělým doplňkem každého interiéru. Úžasný italský styl dodá na eleganci. Je vyroben ze syntetické sádry. Jemný design dokonale podtrhne každou místnost obloženou touto sádrou.

Tyto obkladu jsou cenově dostupnější než obklady z betonu nebo přírodního kamene, přitom vypadají stejně skvěle. Nevýhodou sádry je však to, že jí není možné obložit příliš vlhká místa, jelikož tento materiál se obecně s vodou příliš nesnese. Stejně tak není vhodné umísťovat tento typ na místa s velkým střídáním teplot. Sádra totiž není mrazuvzdorná ani žáruvzdorná.

 

SteneGallery vám nabídne kvalitní obklad za příznivou cenu. Navštivte jejich webové stránky!

Rate this post
Sdílejte