Potřebujete upravit vodu? Obraťte se na společnost G-servis Praha spol. s.r.o.

Potřebujete upravit vodu? Obraťte se na společnost G-servis Praha spol. s.r.o.

Sdílejte

Potřebujete upravit vodu? Obraťte se na společnost G-servis Praha spol. s.r.o.

Každá voda je trochu jiná a jako k takové je k ní potřeba přistupovat. Přesně podle toho se chová společnost G-servis Praha spol. s.r.o., která se zabývá úpravou vody různými způsoby. Jestliže máte znečištěnou vodu, na vaši žádost přivedou, zjistí aktuální stav a rozhodnou o potřebném postupu na klíč, jak vám pomoci.

Stejně tak však mohou doplnit nebo upravit vaši nynější, fungující úpravnu vody tak, aby bylo dosaženo nejlepšího využití zdrojů. To často doprovází i citelné snížení nákladů vynakládaných na vodu, jež je upravována.

Úprava vody v mnoha rozmanitých podobách

Samozřejmostí je zjištění stavu vody, konzultace a odborné rady. Mimo to provedou filtraci, odželezňování nebo změkčování vody. K odstranění arzenu nebo uranu mohou využít sorpčních materiálů. K separaci látek s využitím rozmanitých propustných látek používají především reverzní osmózu a ultrafiltraci. Je-li to situací vyžadováno, cizí jim není ani chemická úprava vody.

Využití chemické úpravy vody

Aby byla pitná voda v pořádku, je potřeba zajistit hygienické zabezpečení upravované vody. Tím je myšleno odstranění mikrobiálního oživení a také zabránění kontaminace celého systému. K tomu se využívá roztok chlornanu sodného nebo jiného oxidačního činidla ve správné dávce.

Dalším způsobem je dezinfekce UV zářením nebo ozonizací. Díky dávkování pomocných chemikálií jako jsou inhibitory koroze nebo jiných se dá změnit či upravit vlastni upravené vody do požadovaného stavu.

Mobilní úpravny pitné vody

Jde o samostatnou část programu společnosti. Mobilní úpravny vody zajistí zdroj pitné vody, dá se říct kdekoli. Využití nachází především při výjimečných stavech nebo haváriích.

Využijte i vy v případě potřeby pomoc společnosti G-servis Praha spol. s.r.o., která za dobu svého působení pomohla realizovat úpravny pro rodinné domy, průmyslové podniky u nás i v zahraničí a také obcím. Navštívíte-li její webové stránky G-servis.cz, můžete se přesvědčit o spokojenosti klientů díky jejich referencím, které tam najdete!

Rate this post
Sdílejte