Kuchyně na míru – přesně dle vašich potřeb a vkusu

Kuchyně na míru – přesně dle vašich potřeb a vkusu

Sdílejte

Kuchyně na míru – přesně dle vašich potřeb a vkusu

Zařizujete nový byt či dům, nebo jste se rozhodli pro rekonstrukci a poohlížíte se po hezké a praktické kuchyni? Určitě nesmíte minout kuchyně na míru. Jde o skvělou volbu pro všechny, kdo chtějí něco originálního, přizpůsobené rozměrům, jež jsou atypické, menší, než byste si přáli, nebo je hospodyňka vyšší postavy a klasické kuchyňské linky jsou tak poměrně nepohodlné a nekomfortní.

Nechte si poradit, co vše vaše kuchyně může umět

Stejně jako všechna odvětví, i výroba kuchyní se stále zdokonaluje. Ať už jste si svou první linku pořizovali před 15-ti lety, nebo si ji kupujete poprvé, jistě nevíte o všech možnostech a novinkách, které je možné do skříní a poliček zabudovat, instalovat, jaké jsou možnosti v použití materiálů, kování atd. V tom všem vám výborně pomůže společnost, která vyrábí nejen kuchyně, ale i nábytek na míru. Právě takovou je LJ  spol. s r.o. Výroba nábytku! Ochotně a rádi poradí, navrhnou, přizpůsobí se všem přáním a požadavkům klienta.

Přednosti LJ spol. s r.o.

Zhotoví pro vás kvalitní kuchyni za příznivou cenu. Neustále připravují zajímavé akční nabídky, poskytují slevy až 30%!

Problém není žádný prostor, nábytek napasují do všech místností, nevadí ani to, nejsou li kouty v interiéru v pravém úhlu. Truhlářské práce poskytují již více než 17 let a za tu dobu získali mnoho neocenitelných zkušeností, které je možné získat jen praxí.

Jestliže si u nich objednáte kuchyni na míru, můžete očekávat mimo kvalitu a nízkou cenu také 3D návrh zdarma! Vyzkoušejte je a nechte si navrhnout kuchyni zcela bez závazků.

Skvělou zprávou je i to, že záruční lhůta na kuchyně je 7let. Vědí, že si to díky své dobře odváděné práci mohou dovolit. Ostatně pracují u nich jen zkušení zaměstnanci a k dispozici jsou jim nejmodernější stroje a profesionální, kvalitní nářadí.

Kde je najdete?

Navštívit můžete jejich dvě kuchyňská studia – ve městech Pardubice a Heřmanův Městec. Vyberete-li si kuchyni na míru, dodají vám ji kdekoli po ČR.

Neváhejte a prohlédněte si kuchyně na míru v jejich fotogalerii. Budete nadšeni a zajisté vás některé zaujme natolik, že si ji budete chtít pořídit do vaší domácnosti!

Rate this post
Sdílejte