Multifunkční hrnec ECG MH 178 Vario

Multifunkční hrnec ECG MH 178 Vario

Sdílejte

Multifunkční hrnec ECG MH 178 Vario

Potřebujete připravit hned několik jídel najednou a nevíte, jak si s tím poradit? Pak nabízíme možnost pořídit si multifunkční hrnec ECG MH 178 Vario, který tu je pro to, abyste si s ním ušetřili jak čas, tak i peníze, které byste museli za další spotřebiče dát. Navíc si ale ve vaší kuchyni ušetříte i místo, protože jedině s multifunkčním hrncem, zaberete jen málo místa a přesto v něm můžete připravovat velké množství pokrmů. Hrnec, který má objem 5 litrů má vyjímatelnou nádobu, díky které jej budete moci snadno čistit. Pochlubit se může 9 funkcemi, které vám umožní připravit velké množství pokrmů.

V hrnci můžete vařit na páře a připravit si tak zdravé a chutné jídlo, které je vhodné především tehdy, toužíte-li zhubnout a stravovat se zdravě. Dále můžete grilovat a fritovat a také připravit tolik lákavé fondue. V ceně je veškeré příslušenství, které je k hrnci dodáno.

Dále můžete v hrnci pomalu vařit, dusit, nebo zapékat. Nepotřebujete mít okolo sebe velké množství nádobí. Bohatě vám vystačí jeden hrnec. Prostor v kuchyni je vždy velmi důležitý a ne vždy se nám daří jej nezaplnit k prasknutí. Proto jistě oceníme cokoliv, co nám jej ušetří a navíc splní naše očekávání, což Multifunkční hrnec ji stě splní.

Na výrobku je LCD displej, na kterém velmi jednoduše nastavíte dobu, po kterou chcete, aby byl pokrm připravován. Zvukový signál vás po uplynutí doby upozorní na to, že je pokrm hotový. Teplotu můžete nastavit od 50 do 240 stupňů. Můžete si také nastavit funkci pro udržování teploty. Díky tomu pokrm uchováte teplý po dlouhý čas a nemusíte jej ohřívat. Pokud vám chodí vaše rodina domů nepravidelně, pro všechny pak bude pokrm stále teplý a připravený k okamžité konzumaci bez ohřívání. Nádoba je vyrobena z nepřilnavého povrchu. Velkou výhodou je snadné čištění a také tepelně izolovaný plášť.

Rate this post
Sdílejte