LED osvětlení interiéru a zahrady

LED osvětlení interiéru a zahrady

Sdílejte

LED osvětlení interiéru a zahrady

Potřebujete spolehlivě vyřešit osvětlení v domácnosti? Sháníte rovněž kvalitní zdroje světla nebo zajímavé dekorace na zahradu? V současné době se nejedná o žádný problém.

Tipa2

Že je LED osvětlení úspornou variantou svícení, se už nějaký ten pátek všeobecně ví. My se tedy v tomto článku zaměříme na to, kde jej v interiéru a v exteriéru konkrétně použít, neboť možností máte samozřejmě celou řadu.

Kde použít LED osvětlení v interiéru?

LED žárovky lze instalovat prakticky ve všech místnostech, dětským pokojem počínaje a chodbou či předsíní konče. Především v obývacím pokoji, kde trávíme většinou nejvíce času, je navíc vhodné použít žárovku v teplé barvě světla, které bude zřejmě vyhovovat spoustě lidí. Aktuálně je přitom nabídka LED žárovek skutečně pestrá, takže je seženete v mnoha barevných odstínech.

V oblasti s LED osvětlením máte ovšem na výběr z více produktů. Takové LED pásky osvětlí kontury ploch, hodí se ale také jako osvětlení zdi za televizí a též pod kuchyňskou linku. Právě v kuchyni ovšem naleznou uplatnění rovněž LED trubice, takže záleží pouze na Vás.

Existují ovšem i další LED osvětlení. Kupříkladu v ložnici se naskýtá možnost pro noční světlo do zásuvky, do pracovny nebo dětského pokoje jsou potom velmi praktickým řešením stolní či nástěnné LED svítidla. Chcete-li tedy také vyměnit stávající formu svícení za úspornější, prohlédněte si LED osvětlení e-shopu Tipa.eu a vyberte si.

Zahradní LED osvětlení v pestré škále variant

Technologii LED pochopitelně nemusíte upotřebit pouze v domácnosti. LED žárovky jsou spolehlivým zdrojem světla na balkonech, terasách či verandách, u LED pásků a LED trubic se zase nabízí použití na příjezdových cestách nebo jako dekorace na zahradách.

Na závěr ještě nelze opomenout solární LED svítidla, jež se přes den nabíjejí a v noci poskytují světlo. Mnohé z nich mají navíc detektor pohybu, takže se rozsvítí pouze v situaci, když je někdo nablízku. Na zahradu jsou tedy ideální.

 

 

Rate this post
Sdílejte