Který typ matrace je vhodný pro vaše záda?

Který typ matrace je vhodný pro vaše záda?

Sdílejte

Který typ matrace je vhodný pro vaše záda?

Kvalitní matrace vám zajistí jak zdravý spánek, tak i zdravá záda. Pokud vás ještě bolesti zad netrápí, máte důvod k oslavě. Bolesti zad patří k nejčastějším zdravotním problémům v České republice. Důvodů je mnoho – sedavá zaměstnání, málo pohybu, špatné držení těla, atd. Dalším důvodem bývá i špatně zvolená matrace. Nekvalitní matrace poskytuje špatnou oporu naší páteři a při spánku tak nedochází k uvolnění. Pokud jste se rozhodli pro koupi nové matrace, měli byste ji vybírat skutečně pečlivě. Vybírat můžete podle značky, rozměrů, materiálu, vlastností, atd. Mezi velmi známé a oblíbené značky patří matrace DPV.

Autor obrázku: Eddie~S

Značka matrací Gumotex nabízí celou řadu matrací, které mají jedinečné vlastnosti. Zákazníci si na nich cení zejména kvalitního provedení a odolných materiálů. Vyzkoušet můžete i značku matrací Tropico, která vás také může překvapit velkým výběrem. Při výběru matrace musíte znát rozměry postele, do které matraci kupujete. Pozornost byste měli věnovat i výběru správných roštů, které podpoří vlastnosti dané matrace. Matrace můžete zakoupit také v různých stupních tvrdosti. Někteří z nás preferují spíše měkké matrace, jiní dávají přednost tvrdým. Je to velmi individuální, ale obecně se nedoporučují ani příliš měkké ani příliš tvrdé matrace. Nejlepší je zvolit zlatou střední cestu. Nejmodernější matrace mají dokonce několik zón tvrdosti, přičemž každá zóna je určena pro konkrétní část našeho těla a poskytuje mu stoprocentní komfort a podporu.

Velký výběr kvalitních matrací nabízí internetový obchod Levné české matrace. Svou matraci snů si můžete vybrat podle několika parametrů. V nabídce jsou také přírodní matrace nebo zdravotní matrace, které jsou určeny speciálně pro osoby se specifickými zdravotními problémy. Navštivte internetovou adresu www.levne-ceske-matrace.cz a sami se přesvědčte o velikosti nabídky. Vaši novou matraci si oblíbíte již první noc.

Rate this post
Sdílejte