Chraňte sebe i svůj majetek s Macom Security

Chraňte sebe i svůj majetek s Macom Security

Sdílejte

Chraňte sebe i svůj majetek s Macom Security

Kriminalita stále spoutá a nikdy nevíte, kdo nebo co se stane terčem dalšího útoků. Na řadu může přijít i váš dům, proto je nutné být připraven. A nejlepší přípravou je ochrana. Svůj majetek vybavíte ochrannými prvky, které vám pomohou v případě zločinu pachatele najít a tak se rychleji dostanete k navrácení či nahrazení škod a podobně.

Jak mohu sebe a svůj majetek ochránit?

Někteří volí jako ochránce psa, což je dobrý způsob, ale nemusí být vždy spolehlivý. Pes může usnout anebo mu pachatel hodí kus masa či jiný pamlsek a najednou se z hlídače stává kamarád. Pokud chcete mít svůj majetek pod důkladnou ochranou, tak si kromě psa pořiďte jeden z dalších ochranných prvků. Mezi ty nejčastější patří klasický alarm, ale pokud dáváte přednost moderní technologii, tak můžete využít domácího videotelefonu či bezdrátového kamerového systému, který bude váš dům a jeho okolí pevně strážit.

Alarm do domu

Znáte klasický alarm, který začne pískat, a vy hned víte, že něco není v pořádku? Avšak alarmy do domu mají více variant, protože si můžete vybírat, co byste chtěli, aby zvukový hlásič uměl rozpoznat. Většinou se používá tradiční ochranný alarm, který píská v případě rozbitá oken či jejich otevření po případě otevření či rozbití skleněných i jiných dveří. Ale lze využít i jiných vlastností, jako jsou mikrovlnné bariéry či plotové systémy. A také existují alarmy s jistou grafickou stránkou či doplněním o požární hlásiče a mnoho další.

Mezi takové speciální alarmy lze zařadit i bezdrátový alarm pro starší osoby, kdy se snímá pohyb této osoby. A nastaví se jistý časový interval, po kterém by měl hlásič zažít pískat, pro případ, že by daná osoba spadla do bezvědomí a podobně, tak aby jí byla co nejrychleji přivolána pomoc. Mnohdy bývají tyto speciální hlásiče doplněny o nouzové tlačítko, které daná osoba v případě nutnosti zmáčkne a tak si přivolá posily.

Domácí videotelefony

Jedná se téměř o klasický hovor, který je využíván u vchodů a podobně, abyste danou osobu, která se k vašemu domu blíží, mohli vidět doma na displeji telefonu, a tak rozeznali, zda jde o vašeho známého či člověka s nečistými úmysly. Pravdou je, že většina lidí dává přednost alarmu, ale domácí videotelefon vás na nebezpečí upozorní ještě dříve, než alarm.

Kamerový systém

Nejlepší způsob, jak si dokonale chránit sebe samé, ale také majetek je rozmístění kamerového systému. Na kameře předem vidíte, co se kolem vašeho domu pohybuje. Navíc když máte pachatele natočeného na kameře, hned je jednodušší odhalit jeho identitu. Bezdrátový kamerový systém může mít opět několik variant. Všechny tyto varianty můžete najít na stránkách Macom Security, kde vám nejen poradí, který kamerový systém je pro váš dům tím nejlepším, ale také vám ho prodají a rovnou i namontují.

Chraňte sebe i své okolí a využijte kvalitními ochranné prostředky od firmy Macom Security.

Rate this post
Sdílejte