Je vám stále vedro? Pořiďte si mobilní klimatizaci!

Je vám stále vedro? Pořiďte si mobilní klimatizaci!

Sdílejte
By: Keith Williamson

Je vám stále vedro? Pořiďte si mobilní klimatizaci!

Znáte to, když v létě přijdou vedra a vy v těch úmorných a nesnesitelných teplotách musíte pracovat, místo abyste si zašli k vodě a tam si zaplavali. Možná, že dokonce máte možnost jít si zaplavat, ale vedra vás opět budou obtěžovat v noci, kdy se vám bude velmi nepříjemně spát, neboť dusno nebude jak dostat z domu, či bytu pryč.

V takových případech se vám jistě bude hodit něco, co bude vzduch ochlazovat a proto také oceníte funkci mobilního ochlazovače vzduchu, který vedro rozežene a vytvoří vám v místnosti velmi příjemné klima.

Vyjde vás poměrně levně

Pokud nechcete vyhazovat nekřesťanské peníze za klimatizaci, vyřešte to mobilním ochlazovačem vzduchu. Jedná se o malou pojízdnou klimatizaci, která přemění vodu na páru a díky snadné manipulaci zajistíte pomocí dálkového ovládání tři možné nastavitelné rychlosti. Díky nízké spotřebě ušetříte. Přístroj vás rozhodně nebude rušit, protože je velmi tichý.

Můžete jej tak mít puštěný jak ve dne, tak i v noci. Díky kolečkům, na kterých je přístroj postaven s ním můžete velmi snadno manipulovat a stává se tak mobilním. Zapomeňte na propocená pyžama, nebo úmorná vedra ve vašem zaměstnání, protože s produktem, který vám ochladí vzduch v místnosti na vedra můžete okamžitě zapomenout.

Kde jej můžete uplatnit

Stačí vám pouze jeden přístroj, který pak snadno převezete do jiné místnosti. Přes den se můžete chladit v kuchyni, či obývacím pokoji, v noci pak v ložnici. Tato vynikající záležitost vám usnadní život v době, kdy jsou venku neskutečná vedra. Oceníte ho jistě každé léto, protože vždy přijde nějáká ta vlna veder, které nám komplikují život a my se při nich neskutečně potíme a řešíme, jak tato období přežít.

Přístroj seženete za cenu kolem 3 000 Kč, jeho funkce jsou však k nezaplacení. I váš domácí mazlíček, který má ještě ke všemu na sobě kožich, jistě ocení, bude-li se mít kde chladit.

Rate this post
Sdílejte