Zařízené kanceláře v Praze a Brně

Zařízené kanceláře v Praze a Brně

Sdílejte

Zařízené kanceláře v Praze a Brně

zařízené kancelářeSjednat si pracovní schůzku v kavárně, hotelu či restauraci není dnes nic zvláštního. Mnohdy si však podnikatelé domlouvají schůzky na místech, která nejsou pro uzavření obchodu tím pravým místem.

Společnost Regus je celosvětovým poskytovatelem flexibilních pracovních míst, obchodních salónků a jednacích místností. Síť tvoří více než 1800 obchodních center ve 100 zemích světa. Kanceláře poskytují pohodlné a moderně vybavené pracovní prostředí, ve kterém můžete uzavřít nejednu obchodní spolupráci. Přečtete si více o společnosti.

Káva a zákusky vám produktivní prostředí nezajistí

Moderním trendem je práce z kaváren. Bezplatné připojení k wifi, neomezené množství kávy a prostředí, kde to žije. Je však tohle prostředí ideálním místem pro produktivní práci? Není. Kavárny nejsou produktivním, bezpečným ani profesionálním místem, kde by mělo docházet k uzavírání smluv a řešení obchodních záležitostí.

V kavárnách nemáte dostatečný přístup ke kancelářskému vybavení, díky okolním lidem zde nelze dostatečně zajistit soukromí rozhovorů a telefonátů a internetové připojení je zde mnohdy velmi pomalé a nespolehlivé.

Mobilní práce kdekoliv na světě

Pokud chcete mezi konkurecí prorazit a mít tu správnou konkurenční výhodu, musíte se maximálně přizpůsobit zákazníkům a jejich potřebám. Zapomeňte na nereprezentativní prostředí kaváren, hlučné restaurace a neosobní hotelové pokoje. Regus přichází s řešením práce na cestách.

V programu mobilních pracovníků můžete cestovat mezi jednotlivými zeměmi a nebo v rámci států a využívat soukromé vybavené pracovní prostory na hodinu i na celý den. Všechny kanceláře po celém světě jsou navíc vybaveny ve stejném standardu.

Regus nenechává nic náhodě a pro své zákazníky chce jen to nejlepší. K využití jsou vždy připraveny kopírky, tabule s fixy i wifi připojení. Můžete si prohlédnout například kanceláře v Praze či zařízené kanceláře v Brně.

Potřebujete během schůzky využívat audiovizuální techniku či internet? Stačí si těsně před pronájmem tuto službu objednat. Po příchodu do vybraného business centra bude pro vás již vše připraveno.

Zajímá vás, jak obchodní centra fungují a jaké možnosti klientům nabízí? Není nic jednoduššího než zavolat na telefonní číslo (+420) 222 191 100 a domluvit si osobní schůzku.

Rate this post
Sdílejte