Bydlení v historickém centru Prahy

Bydlení v historickém centru Prahy

Sdílejte

Bydlení v historickém centru Prahy

Jste odmala doslova okouzleni atmosférou historického centra Prahy a přáli byste si mít zde svůj vlastní nebo alespoň pronajatý byt? Možná budete překvapeni, že to není vůbec nesplnitelné přání!

Ceny za pronájem jsou různé a díky tomu dostupné mnoha zájemcům o bydlení právě zde.

Byty s nezaměnitelnou atmosférou

Budete-li se o pronájem bytů v Praha – Staré Město zajímat, po shlédnutí několika fotografií se přesvědčíte o tom, jak hezké bydlení tato část Prahy nabízí.

Bez povšimnutí nemůže zůstat kupříkladu velmi působivý, půdní byt 4+1 s terasou v ul. U staré školy, Staré Město, Praha 1, nacházející se v 5. patře cihlové budovy s výtahem. V bytě jsou čtyři místnosti a zařízená kuchyně s lednicí, myčkou, mrazničkou a plynovým sporákem. Byt má dvě koupelny, v jedné je vana, ve druhé sprchový kout. Užitná plocha bytu je 120 m², k dispozici je i terasa o velikosti 15 m². Vytápění zajišťuje plynové topení – etážové, na podlahách najdete dřevo a dlažbu. Byt je ihned k dispozici.

Jde o jednu z nejoblíbenějších částí Prahy pro krásnou atmosféru i vynikající dopravní spojení.

Dalším útulným bytem k pronájmu v této lokalitě, je i zařízený byt 2+1 o výměře 61 m², nacházející se na Salvátorské ulici, Praha 1. Najdete jej ve čtvrtém patře cihlového domu bez výtahu. V kuchyni se nachází lednička, maznička, mikrovlnná trouba, plynový sporák. V bytě nechybí koupelna s vanou, WC. Na přání zájemce je možné byt více zařídit. Lokalita je kompletně občansky vybavená obchody, kavárnami, restauracemi i bary. Dobrou dopravní dostupnost zajišťuje metro A – Staroměstská.

Prohlédněte si kompletní nabídku bytů v Praze

Realitní kancelář Home sweet home má jíž více než desetiletou praxi a za tu dobu pomohla k novému bydlení a pronájmu mnohým klientům. Podívejte se i vy na kompletní nabídku nejen bytů, ale i domů k pronájmu a prodeji a vyberte si pro vás to nejhezčí a nejkomfortnější bydlení.

Rate this post
Sdílejte