Kde hledat vhodného dodavatele stínící techniky?

Kde hledat vhodného dodavatele stínící techniky?

Sdílejte

Kde hledat vhodného dodavatele stínící techniky?

Pro každou domácnost je důležitá stínící technika. Je pryč doba kdy jste v oknech nacházeli jen záclony a závěsy (i když v moderním způsobu může jít o luxusní doplňky), ale existuje celá řada rolet lišících se látkou a stylem skládání a velké množství variant žaluzií. Rolety a žaluzie mohou být navíc umístěny v interiéru a exteriéru.

showroom praha

Věříme, že v dnešní době najít firmu, která by byla kvalitní je těžké a tak jsme pro vás prohledali internet a pokusili se najít zajímavou značku, která umí nabídnout široké portfolio produktů.

tapety

Při hledání jsme se soustředili na zkušenosti, český původ značky, portfolio kvalitních produktů, možnost si produkty prohlédnout v kamenných showroomech a komunikaci personálu.

Ve změti desítek firem nás zaujala značka diamond design. Jde o českou obchodní značku, která zajišťuje návrhy, realizace a servis v oblasti interiérové a exteriérové stínící techniky, interiérových tapet a programu outdor living.

Látkové rolety

Tapety jsou v dnešní době důležitým doplňkem, který umí nadále rozvíjet proměnu designu vašeho interiéru a i díky tomu jsme si vybrali diamond design do dnešního článku. Pro tapety můžete vybírat ze široké nabídky mnoha druhů materiálů od předních evropských výrobců.

Možná vás také napadne co znamená outdoor living? Pod tuto kategorii spadají produkty rozšiřující váš obytný prostor dále do exteriéru a jde o pergoly, markýzy, slunečníky, stínící plachty a venkovní nábytek.

pergoly

Dle našeho názoru síla značky tkví především v individuálním přístupu, originálním portfóliu produktů. Dokáží být velice flexibilní k požadavkům a potřebám i pro toho nejnáročnějšího klienta. Což si můžete ověřit na desítkách realizací na jejich webových stránkách http://www.diamonddesign.cz/realizace/. Spolupracují s významnými designerskými a architektonickými studii v České republice.

Provozují největší síť výstavních showroomů v české republice. Po návštěve showroomu v Praze jsme viděli nejnovější trendy a technické novinky. Odborní specialisté nám ochotně předvedli jednotlivé produkty a sami jsme si vybrali i řešení pro naši kancelář. Součástí jsou nekonečné kolekce materiálů, ze kterých lze skutečně vybírat. Když si prohlédnete stránku kontaktů firmy, tak si můžete prohlédnout virtuální prohlídky a získat tak představu co vás čeká při návštěvě showroomu.

Na závěr jsme požádali jednotlivé zástupce showroomů, aby našim čtenářům vzkázali co je pro ně důležité.

“Klademe důraz především na kvalitu produktů, ale také design, dlouhou životnost a funkčnost.” Řekl pan Fikr, z pražského showroomu.

“Spolupracujeme s tuzemskými i zahraničními výrobci. Do nabídky zařazujeme jen prověřené a kvalitní produkty.” Řekl pan Bolf ze zlínského showroomu.

“Naší chloubou je technické zázemí tvořené výhradně odborníky s mnohaletou praxí. Snahou našich technických pracovníků je nalezení nejlepšího a nejefektivnějšího technického řešení, které odpovídá individuálním představám našich zákazníků.” Řekl pan Smolík ze showroomu v Hradci Králové.

“Značka diamond design je dynamickou značkou s nepřetržitým vývojem. Reagujeme na nejnovější trendy a požadavky trhu, hledáme neustále nejnovější cesty pro zkvalitnění našich služeb a dbáme na vzdělávání a profesní růst svých zaměstnanců.” Řekl pan Vodička z brněnského showroomu

“Pravidelně se účastníme významných evropských výstav zasahujících do spektra naší činnosti.” Řekl CEO značky pan Rosecký

 

 

Rate this post
Sdílejte