Přemýšlíte, jak nejlépe zabavit v létě děti? Pořiďte jim dětské hřiště do...

Přemýšlíte, jak nejlépe zabavit v létě děti? Pořiďte jim dětské hřiště do zahrady!

Sdílejte

Přemýšlíte, jak nejlépe zabavit v létě děti? Pořiďte jim dětské hřiště do zahrady!

Kteří rodiče by si nepřáli, aby se jejich děti měly možnost vyhrát v bezpečí zahrady po celé dny. Máte-li stejné představy a prostor pro to, umístit do něj dětské zahradní hřiště, neváhejte a překvapte vaše děti. Celé léto se skvěle pobaví!

Skluzavky, houpačky, domečky…

Nejen děti, ale i dospělí jsou velmi překvapeni velkou a pestrou nabídkou různých aktivit, které lze do dětského zahradního hřiště zakomponovat. Jestli jste si představovali “pouze“ krásný dřevěný domeček, nějakou tu skluzavku a houpačku, jste na omylu. V katalogu nabízejícím hřiště na zahradu Jungle Gym najdete mnohem víc.

Je v něm kupříkladu přibližně 20 základních herních sestav, které však lze navíc různě rozšiřovat díky přídavným modulům a dalšímu příslušenství.

Novinkou pro léto 2014 je báječné kompletní hřiště ve tvaru lodi nebo přídavné moduly, které se dají přidat k již existujícím hřištím, díky nimž vznikne loď, nebo třeba vláček.

Samozřejmě nemusíte pořizovat jen celé hřiště nebo hrací sestavy, v nabídce jsou i samostatné dřevěné domečky, zahradní houpačky či skluzavky na zahradu, kterými můžete doplnit hřiště, které už doma máte.

Jednou z novinek, která je zároveň velmi žádaná a oblíbená, je i skluzavka obohacená o přípojku na vodu. Jde o neocenitelné zpestření a osvěžení v letních, parných dnech.

Hřiště se zaměřením na kluky

Sestavení hřiště speciálně pro vaše dítě, nebo děti může být plně ve vaší režii. Všechny kluky jistě potěší, bude-li jejich zahradní dřevěné hřiště obsahovat domeček, hrací věže se spojovacím nepohyblivým můstkem, skluzavku, pískoviště, nebo horolezeckou stěnu i šplhací síť.

Zábava pro holčičky

Malé slečinky taky milují hraní v domečcích a mimo to také telefonování, ke kterému jim poslouží modul Mluvící kytka. Přidáte-li balkon, modul pro mini picnic nebo mini market a neodmyslitelnou skluzavku s houpačkou, budou jistě naprosto spokojeny.

Jste-li trochu zruční, montáže zvládnete svépomocí

Sestavy lze pořídit buď komplet včetně impregnovaného, nakráceného řeziva, nebo pouze jako montážní set. Je na vás, jestli si montáž provedete sami podle přiloženého podrobného návodu, nebo při objednávce dětského hřiště objednáte i odbornou montáž.

Navštivte webové stránky www.zahradnihriste.cz a prohlédněte si kompletní nabídku. Objednáte-li si dřevěné dětské hřiště, doprava po celé ČR je zdarma.

Neváhejte, prázdniny jsou za dveřmi. Pořiďte vašim dětem zábavu v podobě hřiště na zahradu co nejdříve a stravte léto hraním venku.

Rate this post
Sdílejte