Splňte si svůj sen o krásné zahradě a nechte si ji zrealizovat!

Splňte si svůj sen o krásné zahradě a nechte si ji zrealizovat!

Sdílejte

Splňte si svůj sen o krásné zahradě a nechte si ji zrealizovat!

Máte od mala představu o tom, jak bude vypadat váš dům a zahrada kolem něj? Dům je čerstvě, nebo třeba léta hotový, ale zahrada zatím neodpovídá tomu, co by se vám líbilo? Ať už potřebujete „založit“ zahradu od základů, nebo byste uvítali rady zkušených, kteří vědí, proč se rododendronu za domem nedaří, proč růže nekvetou, jak vysázet túje, aby nebyly příliš blízko u sebe ani u sousedova plotu, jak založit jezírko a mnohé další, obraťte se na zahradnictví Pragoflora.

Proč právě Pragoflora?

Zahradnictví vám pomůže se vším od začátku do konce – od terénu až po konečné detaily. Hlavní jeho činností je realizace zahrad, projekce a návrhy zahrad. Očekáváte-li příjemnou, účelnou nebo rozmanitou okrasnou zahradu, s důvěrou je oslovte. Tyhle typy zahrad skutečně umí!

Vytvářejí zahrady soukromé, střešní, dále také firemní a bytové areály, rádi se postarají i o interiérovou či veřejnou zeleň.

Komunikace a kvalitní příprava

Aby se vzhled zahrady nelišil od představ zákazníka, dbá zahradnictví Pragoflora na dostatečnou komunikaci. Projekce a návrh zahrady jsou zpracovány precizně, a protože je realizace zahrady náročná, neustále se kontroluje dodržování projektu a předem stanoveného postupu. Nemůže se tak stát, že se ve finále zahrada vyvine v něco jiné, než bylo očekáváno.

Jak probíhá samotná realizace?

  • Pozemek se připraví k realizaci zahrady, což znamená, že dojde k odstranění nežádoucích kořenů, zeleně, k terénním úpravám, chemickému odplevelení půdy atp.
  • Vystaví se požadované zahradní celky, jako jsou chodníčky, zídky, dřevěné a kovové prvky,…
  • Půda se připraví k výsadbě stromů, keřů, okrasných dřevin, trvalek.
  • Dojde k výsadce zeleně a výstavbě ploch, jenž mají být pokryty kačírkem, štěrkem,…
  • Zbudování systémů pro zavlažování.
  • Následuje výsev travnatých ploch.
  • Konečná úprava zahradu jako celku.
  • Dohodnout je možno údržbu zahrady.

Také se vám realizované zahrady líbí? Neváhejte a navštivte internetové stránky zahradnictví Pragoflora a zjistěte podrobnější informace k možnostem realizace vaší zahrady.

Rate this post
Sdílejte