Víte, kde nakoupit kvalitní altán, zahradní domek nebo přístřech pro auto?

Víte, kde nakoupit kvalitní altán, zahradní domek nebo přístřech pro auto?

Sdílejte

Víte, kde nakoupit kvalitní altán, zahradní domek nebo přístřech pro auto?

S příchodem jarních dnů všichni začínám budovat, stavit, sázet, zkrášlovat své pozemky a zvelebovat zahradu, abychom se v ní cítili dobře a komfortně.

Dřevěné altány vám zajistí posezení v suchu

Právě teď je ideální čas pořídit si nový zahradní altán, máte-li to v plánu. Budete si jej tak užívat skutečně po celou letošní sezónu. Na čtyřicet různých altánů nabízí společnost www.zahradni-altanky-domky.cz. Pořizovací cena začíná už kolem 30.000,–Kč a co se tvarů a stylu týče, vybere si skutečně každý.

Zvolit můžete přírodní provedení, nebo třeba sváteční bílý. Na vás je, dáte-li přednost zcela otevřené verzi, nebo uvítáte částečné zakrytí a získání soukromí s pomocí dřevěných stěn a mřížek.

Zahradní nářadí elegantně schová zahradní domek

Proč plýtvat místem v garáži a uschovávat v ní zahradní techniku a nářadí, hrablo, smetáky, kbelíky, konve a vše možné další? Dřevěný zahradní domek pojme vše, co potřebujete. Menší o rozměrech 3x2m volte, máte-li malou zahradu, nebo jen pár věcí na uschování, větší o rozměrech 3x3m a 4x4m splní požadavky i těch nejnáročnějších zahrádkářů.

Chcete-li mít zahradní domek i jako malé zázemí, vyberte si ten, který je rozšířen o verandu. Poskytne vám útočiště před sluncem, budete mít kde se nasvačit, naobědvat, relaxovat.

Když potřebujete garáž levně a rychle

Naše automobily skutečně trpí, vystavujeme-li je přímému slunci, dešti nebo sněhu. Chcete-li postavit garáž, ale nemáte na stavbu čas či peníze, vyřešte vše jednoduše a rychle. Pořiďte si přístřešek pro auto. Dřevěná garáž nemusí mít pevný základ, stabilitu zajistí kotvení.

Z různých velikostí a způsobů provedení budete mile překvapeni. Přesvědčte se sami, jak hezkou garáž můžete pro své auto pořídit a jak rychle vše probíhá. Dovoz po celé České republice je navíc zdarma!

Rate this post