Čeká vás oprava domu, dílny nebo garáže? Práce vám půjde líp s...

Čeká vás oprava domu, dílny nebo garáže? Práce vám půjde líp s pomocí lešení.

Sdílejte

Čeká vás oprava domu, dílny nebo garáže? Práce vám půjde líp s pomocí lešení.

Jaro je dávno tady a nás čeká spousta práce na zahradě i na domě. Jestliže i vy máte před sebou důležitý úkol, jakým je oprava fasády, okapů, podbití střechy nebo čehokoli jiného, k lehčímu průběhu oprav vám pomohou pracovní plošiny a lešení. Dostanete se do všech míst, kde potřebujete, nebudete se bát pádu ani nebudete potřebovat plošinu každou chvíli posunovat. Získáte dostatečně velkou plochu, po níž se ve výšce budete moci pohodlně pohybovat.

Plošiny a lešení pro vaše potřeby

Hliníkové modulové lešení si můžete pořídit v mnoha výškových relacích i různých šířkách základny. Je velmi stabilní a jeho princip je stavebnicový. Odpovídá normám HD 1004.

Za 71 798 Kč bez DPH si můžete zakoupit hliníkové modulové lešení o rozměru 07 x 2,5 m s pracovní výškou 9 metrů. Jde o typ modulu A+B+C+D. Výška lešení je 8 m a výška pracovní plošiny 7 m. Šířka základny je 2,8 m a hmotnost 181 kg. Jistě uvítáte možnost stranového pohybu po základnovém rámu i zatížitelnost 200 kg/m2. Jde o 3. třídu lešení.

Sestavení je rychlé, snadné a především bezpečné. Nebudete potřebovat nářadí, vše spojíte za pomoci nasazovacích spojení a rychlouzávěrů.

Zvolíte-li si lešení o výšce 8 a 11 m, získáte vybavení trojúhelníkovými podpěrami s výškovým nastavením. Je možné namontovat i kolečka, které lze koupit v příslušenství.

Ušetřete za pronájem lešení

Jestliže se budete informovat, záhy zjistíte, že půjčit si lešení kupříkladu na dva týdny není vůbec levné. Platí se samozřejmě i doprava. Jestliže máte rodinný dům, nebo děti či sourozence, kteří tu a tam také svoji nemovitost opravují, můžete si lešení vzájemně půjčovat, investice se vám zanedlouho vrátí. Navíc nebudete muset čekat, než se lešení uvolní nebo jej rezervovat s dostatečným předstihem.

Kompletní nabídku lešení a pracovních plošin najdete na internetových stránkách Abstore.cz. Mimo to si můžete vybrat i další zboží pro dílnu, zahradu, dům, kancelář a jiné. Při nákupu nad 1 000 Kč bez DPH nebudete platit poštovné. A bonusů je mnohem víc.

Rate this post
Sdílejte