Hypotéka bez registru: Když je pro vás bankovní hypotéka nedostupná

Hypotéka bez registru: Když je pro vás bankovní hypotéka nedostupná

Sdílejte

Hypotéka bez registru: Když je pro vás bankovní hypotéka nedostupná

Chcete investovat do vlastního bydlení, pořídit si nový automobil, nebo zrekonstruovat interiér svého bytu? Pakliže jste v bance prošli zdlouhavým procesem vyřizování, na jehož konci vám byla hypotéka kvůli záznamu v registru dlužníků zamítnuta, nevěšte hlavu. Stačí překročit práh do nebankovního světa, který nabízí pestrou škálu neúčelových hypoték neboli amerických hypoték. V následujících řádcích vás seznámíme s revoluční nebankovní hypotékou, která konkuruje bankovním produktům.

Spousta klientů nebankovnímu sektoru nedůvěřuje, neboť jeho pověst pokazily podvodné firmy, jež chtějí zbohatnout na nevědomosti a nevšímavosti lidí. Na druhé straně stojí férové nebankovní společnosti, které mají na finančním trhu významné postavení a poskytují důvěryhodné služby. Jedním z nich je také společnost, v jejíž kompetenci je sjednání nebankovní hypotéky bez registru, kterou vám nyní chceme představit.

Hypotéka bez registru

Výhodná úroková sazba, nízké měsíční splátky a optimální podmínky nabízí hypotéka bez registru, kterou můžete získat během jediného dne. Navíc nemusíte nikam chodit, protože o hypotéku požádáte z pohodlí svého domova. Stačí vyplnit jednoduchý online formulář a vyčkat na vyjádření společnosti. Nespornou výhodou je, že hypotéka je neúčelová. Peníze můžete použít prakticky na cokoliv – vyplacení exekuce, pořízení nového automobilu či jako investici do nového obydlí.

Hypotéka bez registru se vyznačuje transparentní smlouvou, absencí poplatků předem a rychlým vyřízením. Můžete získat až 70 0 procent z odhadní ceny nemovitosti a doba splatnosti je 30 let. Společnost nenabízí pouze tento druh hypotéky. Její produktové portfolio zahrnuje také konsolidaci půjče, vyplácení exekucí, vyplácení drahých zástav a podobně.

Půjčky na zástavu nemovitostí, nebnkovní hypotéky a vyplácení exekucí, konsolidace půjček, nevýhodných úvěrů a vyplacení drahých zástav. Přesně takové jsou nebankovní produkty.

Rate this post
Sdílejte