Letošní zima vás může vyjít levněji. Stačí odebírat energie od levnějšího dodavatele.

Letošní zima vás může vyjít levněji. Stačí odebírat energie od levnějšího dodavatele.

Sdílejte

Letošní zima vás může vyjít levněji. Stačí odebírat energie od levnějšího dodavatele.

Porovnání cen elektřiny vám může zajistit mnohem úspornější vytápění vašeho domova, než tomu bylo doposud. Spousta obyvatel ale o možnosti srovnání si cen jednoduše a rychle na internetových stránkách Uspory.cz neví. Jestliže jste tuto skutečnost zjistili teď, anebo odebíráte energie pár let od jedné společnosti, určitě věnujte chvilku pozornosti těmto stránkám a zjistěte, využíváte-li služby výhodné, nebo naopak ne a ve vašem kraji je lze získat s úsporou.

Co vše si porovnáte?

Internetové stránky Úspory.cz vám nabídnou jak srovnání cen plynu, tak elektřiny. Ať už využíváte plynový kotel, nebo topíte elektřinou, záhy zjistíte, jak moc můžete ušetřit. Průměrné úspory dosahují příjemných 3570 Kč ročně, ale uspořit se dá i 60 300 Kč za rok. Stačí navštívit zmíněný web, kliknout na oranžový buton Chci platit méně za plyn, následně vyplnit krátký formulář, kde uvedete jméno a příjmení, telefon a e-mailovou adresu a odeslat vaše údaje. Specialisté Úspory.cz vaše údaje zpracují a zavolají vám, aby vás informovali o individuální nabídce.

Praktický a peníze šetřící web Úspory.cz

Na webových stránkách Úspory.cz najdete ale i další praktická srovnání a levnější produkty. Jmenujme kupříkladu srovnání mobilních tarifů, srovnání půjček, nabídek pojišťoven, výhodné hypotéky, zajímavé slevy a mnohé jiné. Např. na povinném ručení, které musí mít ze zákona každý majitel vozidla, se dá ušetřit až 9 000 Kč. Navíc můžete zdarma získat pneupojištění, pojištění pokut a cestovní pojištění. Jako bonus získáte 100 Kč k nákupu na Mall.cz.

Neutrácejte za plyn a elektřinu zbytečně mnoho. Srovnejte si ceny energií nabízené dodavateli ve vašem bydlišti a bydlete levněji. Za ušetřené peníze si můžete pořídit praktické zvlhčovače vzduchu na radiátory či cokoli jiného, co vám zpříjemní zimní měsíce.

Rate this post
Sdílejte