V žádné domácnosti by neměl chybět chytrý a praktický spořič vody

V žádné domácnosti by neměl chybět chytrý a praktický spořič vody

Sdílejte

V žádné domácnosti by neměl chybět chytrý a praktický spořič vody

Řešíte neustále to, že vaše výdaje jsou velké, a že toho je na vás mnoho? Jak se s tím vypořádat? Máte pocit, že peníze létají oknem a vy už nevíte, kde je zachytit? Pořiďte si spořič vody a šetřete.

Voda není levnou záležitostí a používáme ji neustále. Se spořičem však ušetříte více jak 70% nákladů za vodu.

Jak to celé funguje?

Vodu ušetříte pomocí adaptéru pro vodovodní baterii. Ten je bezdotykový. Díky infračervenému senzoru zajistíte průtok vody jen tehdy, kdy to opravdu potřebujete. Spořič vody umožní nastavení vzdálenosti a tím také citlivost snímače. Díky tomuto zařízení vám navíc nebude odkapávat kohoutek.

Zvyšte svou hygienu a ušetřete si vodu jak doma, tak i na pracovišti. Spořič vody je vhodný pro drtivou většinu vodovodních kohoutků a instalace je tak snadná, že ji zvládne snad úplně každý. V balení najdete i redukci, to kdybyste měli jiný rozměr závitu. Návod je potom samozřejmostí.

Díky infračervenému senzoru bude spořič vody velmi rychle reagovat. Je to méně než půl sekundy a to jak při zapnutí, tak i při vypnutí. Vzdálenost, na kterou má snímač reagovat si nastavíte sami úplně automaticky, nebo také manuálně. Bude to v rozmezí 5 až 25 centimetrů. Nebudete muset řešit odkapávání vody. Ušetříte si spousty peněz a pořizovací náklady se vám velmi brzy vrátí.

Díky tomu, že je vodovodní baterie bezdotyková, zamezíte přenosu bacilů a bakterií. Využití najdete v koupelně, kuchyni, na toaletě, ale také v prostorách veřejných. Kohoutku a dokonce ani baterie, se před umytím nebudete muset vůbec dotýkat. Produkt splňuje veškeré hygienické normy.

Kupte si spořič vody i vy a šetřete. Kdo dnes rád nešetří a kdo netouží potom, aby jeho finance byly utraceny za něco pro něj mnohem důležitějšího, co mu neproteče vzduchem jen tak?

Rate this post
Sdílejte