Díky LED osvětlení uspoříte a získáte výrobky s dlouhou životností

Díky LED osvětlení uspoříte a získáte výrobky s dlouhou životností

Sdílejte

Díky LED osvětlení uspoříte a získáte výrobky s dlouhou životností

Jistě jste již slyšeli o možnosti vyměnit klasické, staré žárovky za nové LED žárovky v mnoha podobách. Víte však, jaké přednosti se k nim pojí a co vše s jejich nákupem získáte?

V čem jsou LED zářivky lepší?

Ať už se zaměříme na kterýkoli produkt z nabídky LED osvětlení, u všech se dozvíme, že jsou v porovnání s dřívějšími výrobky úspornější, ekologičtější a mají mnohem delší životnost.

Jejich využití je mnohostranné, lze je uplatnit do kuchyní, podhledů, do prostorných hal, reflektorů, LED pásky můžete ozdobit schodiště, automobily a to nejen v bílé, ale i v barevné variantě. Používáte-li v ložnici, obývacím pokoji či jinde žárovky s možností stmívání, i tady je možnost vyměnit je za LED žárovky.

Volte kvalitního prodejce i výrobce LED osvětlení

Spolehlivým partnerem, který nabízí kvalitní LED žárovky a další osvětlení, je společnost LED LINE s.r.o. Návrhům a prodeji LED osvětlení se věnuje již od roku 2006 a díky tomu ví, které výrobky jsou prověřené, co uživatelé potřebují a očekávají a snaží se jim vyjít ve všech požadavcích vstříc.

Společnost je přímým dovozcem a prodejcem sortimentu LED od kvalitních výrobců z Taiwanu, Číny a Jižní Koreje. Samozřejmostí je, že nabízené zboží splňuje zákonem stanované podmínky pro prodej V EU.

Navštívit můžete jejich internetový obchod www.ledline.cz, kde najdete kompletní sortiment LED svítidel i příslušenství. Pohybujete-li se v Praze či okolí, zavítat můžete i do jejich kamenné prodejny v centru Prahy na adrese Ječná 518/32.

Špičkou mezi výrobci LED osvětlení je společnost PHILIPS, jejíž výrobky LED LINE s.r.o. nabízí a je jeho autorizovaným prodejcem.

Snadné a rychlé nakupování

Protože je dnes rychlost jedním z nejdůležitějších požadavků při nákupu, nabízí LED LINE s.r.o. možnost provést objednávku telefonicky nebo vyplněním objednávkového formuláře. Nedochází tak ke zbytečným průtahům a zboží je obratem zasíláno na vaši adresu. Určitě oceníte i skutečnost, že nakoupíte-li za více než 3 500 Kč, získáte dopravu zdarma.

Sviťte i vy efektivněji, úsporněji a prostřednictvím výrobků, které odolávají zdatně času. Vyberte si z nabídky LED panelů, LED žárovek, LED pásků v různých barvách nebo jiných a přesvědčte se, jak technologie pokročila kupředu a jak snadné je zkombinovat kvalitu, design i výborné vlastnosti osvětlení ve vašem interiéru i venku.

Rate this post
Sdílejte