Sklo vtiskne vašemu interiéru punc originality

Sklo vtiskne vašemu interiéru punc originality

Sdílejte

Sklo vtiskne vašemu interiéru punc originality

Trendy ve světě bydlení se ubírají novým směrem, přičemž změny se dotýkají především designu. S designem jednotlivých prvků v interiéru je úzce spjatý použitý materiál. Do popředí se dostává léty prověřený materiál – sklo – které se vyznačuje mnoha unikátními vlastnostmi. Přes skleněné stěny do interiéru proniká více přirozeného světla a skleněné sprchové kouty opticky zvětšují koupelny, ve kterých je právě stísněnost zásadní problém.

Sklo je symbol jednoduchosti a lehkosti. K realizaci skleněných ploch v interiérech se používá bezpečnostní sklo jako plnohodnotný materiál. Právě bezpečnostní sklo se vyznačuje vysokou odolností vůči úderům a nárazům. Pakliže dojde k jeho roztříštění, vznikají malé neostré plošky, čímž se zmenšuje riziko poranění člověka.

Skleněné zábradlí

Dominujícím prvkem vícepodlažním rodinných domů je schodiště, jehož bezpečnostním prvkem je zábradlí. Nemusíte zůstávat při zemi, ale popusťte uzdu své fantazie. Skleněné zábradlí zvýší kontrast prostoru a vyobrazuje váš styl a smysl pro design. Jeho estetická hodnota nachází uplatnění také v kancelářských prostorech, které musí vypadat za každé situace reprezentativně.

Skleněné sprchové kouty

Bezpečnostní sklo nachází uplatnění také v hygienických místnostech, respektive v koupelnách. Velké popularitě se těší skleněné sprchové kouty, které bývají doplněné skleněným nábytkem.

Pakliže hledáte specialistu na sklenářské práce, dovolujeme si vám představit společnost LIMIKA s.r.o., která na tuzemském trhu působí od roku 1995. Již od svého počátku se pohybuje v segmentu sklenářství. Portfolio služeb této firmy zahrnuje realizaci skleněných příček, skleněných stěn, skleněného zábradlí a skleněných sprchových koutů. Využívá bezpečnostní sklo, které chrání obyvatele objektu.

Rate this post
Sdílejte