Neobyčejný obraz i pro vaši domácnost

Neobyčejný obraz i pro vaši domácnost

Sdílejte

Neobyčejný obraz i pro vaši domácnost

By: Wonderlane

Do každé domácnosti patří na stěnu obraz, protože obraz je věc, která pokoji dodá nějakou atmosféru, vyjadřuje kousek z vás a dodává tu útulné. Stěny bez obrazů jsou prázdné, nudné, bez života a bez inspirace a mnoho lidí se v takových místnostech necítí moc dobře, proto byste na obrazy měli pamatovat.

Jaký obraz je vhodný

Každý si pověsí to, co má rád anebo to, co danou osobu vystihuje. Někdo je milovník zvířat, tak si nechá na zeď pověsit některé z jeho oblíbených zvířátek, jiný zase obdivuje unikátní budovy či památky anebo města – obraz třeba New Yorku, prostě každý si dá něco jiného. Takovým neutrálním obrazem, který se hodí téměř všude je příroda. Také jde o oblíbené téma, protože je neutrální a uklidňující. Avšak jsou lidé, kteří mají rádi odvahu a také extravaganci a nebojí se do svých pokojů pověsit i akty. Vedle nich také najdeme lidi, kteří mají romantickou anebo rodinou duši a nechají si jako obraz udělat své fotografie.

Což takhle něco neobyčejného

Originální obraz se může stát i zvoleným tématem, ale touto neobyčejností máme na mysli materiál, z kterého je obraz vyroben. Všichni známe klasické obrazy, které jsou malovány na plátně anebo vyřezávány do dřeva, avšak jen málo lidí zná obraz, který je vyroben ze skla. Proto jde o tak neobyčejný obraz, jedná se o nový způsob, jak svou domácnost udělat moderní a originální, ale zároveň zůstat v harmonii.

Jaké má takový obraz nevýhody?

Jde sice o opravdu neobyčejný obraz, který působí dobrým dojmem, ale i zde najdeme jisté nevýhody. Největší nevýhodou může být právě to sklo, obzvláště pak když máte doma malé děti, které si rády hrají, protože se snadno může stát, že nedopatřením obraz spadne a rozbije se a děti se mohou na střepech snadno zranit. A také pokud vám budou lidé na obraz sahat, tak uvidíte veškeré stopy, ale na druhou stranu je sklo veledobré na údržbu, takže jej jednoduše otřete nejen od otisků prstů, ale také od prachu.

Kde mohu tento zajímavý doplněk bytu zakoupit?

Skleněný obraz je poměrně novinkou, takže ještě není natolik rozšířený. Možná jej najdete v některých kamenných obchůdcích s nábytkem či doplňky, však nebude jim mnoho. Pro vás možná snazší variantou bude si tento neobyčejný obraz objednat na internetovém obchodě, protože zde je volně k objednání dokonce ve velké škále motivů, většinou jde o přírodní témata, avšak najdete zde i obraz třeba New Yorku anebo nějakých osob.

Udělejte svou domácnost zajímavou díky neobyčejným obrazům.

Rate this post
Sdílejte