Oživte váš interiér originálními a praktickými kusovými koberci

Oživte váš interiér originálními a praktickými kusovými koberci

Sdílejte

Oživte váš interiér originálními a praktickými kusovými koberci

Každý z nás si přeje mít domov útulný, zajímavý, v místech, kde sedíme či trávíme volno, chceme mít pohodlí a teplo pod nohami… Toto vše vám pomohou docílit kusové koberce. Dají se pořídit v mnoha velikostech, barvách, materiálech a hodí se jak do obývacích pokojů, chodeb, hal, tak i do ložnic a dětských pokojíků. Stačí vybrat si z bohaté nabídky, kterou náš trh přináší.

Podtrhněte styl vašeho obývacího pokoje

V obýváku trávíme velké množství volného času. Zveme zde návštěvy, pobíhají tady naše děti, chceme si zde užít příjemný čas se svými nejmilejšími.

Krásným a velmi zajímavým je kupříkladu moderní kusový koberec Luna v hnědém provedení. Vybrat si můžete z několika vzorů a zároveň ze dvou trendy barev. Vzor je tvořen kombinováním lesklého vlasu a smyčky. Velikostně je vyráběn v provedení 160 x 230 cm, 120 x 170 cm nebo 80 x 150 cm. Může tvořit dominantní prvek pokoje, nebo jen upoutat v místě, kde jej položíte. Hodí se nejen do obývacího pokoje, ale např. i do ložnice.

Udělejte radost dětem

Jestliže máte odrostlé kluky, kterým chcete pokoj uzpůsobit z dětského na dospívající, jistě se vám zalíbí kusový koberec Popart. Hodí se pro ty, kdo mají cestovatelského ducha, v oblibě Anglii, Sherlocka Holmese či typický znak Anglie – patrový autobus a taxíky. To vše na něm najdete. Opět jsou v nabídce tři velikosti.

Menší děti budou fascinovat koberce barevné, s možností zahrát si hru, s oblíbenými postavičkami atd.

Všechny tyto kusové koberce, stejně jako běhouny, perské koberce, pletené pufy a mnohé další, nabízí zavedený a spolehlivý e-shop Habitat-cz.cz. Nahlédněte na jeho stránky a přesvědčte se, že i jedinečné a krásné koberce jsou cenově dostupné a zároveň jsou velmi kvalitní. Při ceně koberců nad 10 000 Kč navíc získáte dopravu zdarma a stejně tak si můžete objednané vyzvednout osobně v Náměšti nad Oslavou.

Rate this post
Sdílejte