Nůžkové stany – proč jsou tak oblíbené?

Nůžkové stany – proč jsou tak oblíbené?

Sdílejte

Nůžkové stany – proč jsou tak oblíbené?

800x600_654318-1330953761-big.pngČeši si ohromně oblíbili venkovní rauty a různé oslavy probíhající v náruči zeleně. Grilovací akce jsou velmi populární a také se často pod širým nebem konají svatby. Tyto události zpravidla zastřešují velkoplošné stany, které doplňují menší nůžkové stany. Nůžkové stany se pohybují v nízké cenové relaci. Velké párty stany jsou o něco dražší, proto je výhodnější si na jednorázovou akci jako je například svatba si svatební stan pronajmout. Půjčovny vám stan dovezou, smontují i demontují, navíc doplní potřebným vybavením. Nůžkové stany zvládne sestavit i méně zručný člověk a to bez použití nářadí.

Nůžkové stany! Je čas myslet na léto

Nůžkové stany jsou skladné, a proto často tvoří součást campingové výbavy. Nejen, že se dají jednoduše převézt v autě, ale taký je můžete na akci donést v přenosné tašce. V současné době se párty stany a větší nůžkové stany vybavují i podlahou, která nepropustí vlhkost a bezvadně poslouží jako pokládka pro koberec. Navíc se vám na takto pevné podlaze bude skvěle vyjímat i zahradní nábytek. Nůžkové stany taktéž lze dovybavit osvětlením a okrášlit vhodnou dekorativní výzdobou. Noci jsou chladné, proto doporučujeme párty nebo nůžkové stany dovybavit naftovým či plynovým agregátem. Nemusíte se obávat, jedná se o bezpečné řešení, kdy teplý vzduch, se do stanu přivádí pomocí hadice.

Nůžkové stany – elegantní zázemí

Nůžkový stan – elegantní zázemí, ale také praktický pomocník. Nůžkové stany nezastřešují jen firemní, sportovní, kulturní a jiné společenské akce – máte k dispozici náhradní skladovací prostor.   Šířka nůžkových stanů se pohybuje od 3×3 m až k velikosti velkokapacitní haly, ale to již hovoříme o párty stanech a ty bývají široké až 20 metrů. Výběr nůžkových stanů je ohromný – široká paleta barev, tvarů a velikostí.   Máte možnost si zakoupit i náhradní díly jako bočnice, přenosnou tašku, moskytiéru a další.

Rate this post
Sdílejte