Zima již ztrácí svou moc. Není čas na venkovní osvětlení?

Zima již ztrácí svou moc. Není čas na venkovní osvětlení?

Sdílejte

Zima již ztrácí svou moc. Není čas na venkovní osvětlení?

V loni jsme se nastěhovali do našeho nového domu, a konečně letos si mohu nechat oplotit zahradu, která již jako zahrada vypadá a není to pouze staveniště. Ve chvíli, kdy bude zahrada osázená, tak si okamžitě pořizuji venkovní osvětlení. Strašně se mi líbí, jak večer svítí různé venkovní svítidla nebo i venkovní lampa sloupek je zajímavá.

20150131162252Mladí mi radí, abych si venkovní osvětlení umístila do své zahrady za dozoru odborníka. To sice chápu, ale momentálně na odborníky nemám peníze. Navíc mi moje kolegyně v práci poradila, abych si venkovní svítidla objednala v internetovém obchodu uni-svitidla.cz. Vyjmenovala mi nejméně sedm důvodů, proč tam nakupuje. Já preferuji kvalitu a individuální přístup a to vše v tomto eshopu nalézám.

Moderní venkovní svítidla – elegance na výbornou

20150131162305Co objednat dříve? Solární osvětlení na zahradu nebo venkovní osvětlení s čidlem? Obojí! Tady opravdu šetřit nechci. Solární svítidla nabíjí slunce a v noci prý díky nakumulované energii dokážou svítit i 8 hodin. Navíc se dají přemístit z místa na místo. No a co se ceny týče tak za 114 Kč máte pěkné solární svítidlo.

Ve výše zmíněném eshopu jsem koukala na nabídku těch solárních svítidel a strašně se mi tam líbí za necelé čtyři stovky ten pejsek s lucerničkou, kterou drží v hubě. A ten šnek – no ten je boží a taky není drahý a je pěkně barevný. Také ta myška je roztomilá, ale to asi u přítele neprojde, máme moderní barák, tak bude chtít asi nějaké tuze moderní venkovní zápustné LED osvětlení.

Originální venkovní nástěnné svítidlo

20150131162301To je jedno, mě venkovní sloupek nezajímá, já si objednám toho šneka. Ten se bude jako doplňkové zahradní osvětlení luxusně vyjímat na mé skalce.   Solární osvětlení na zahradu   všem doporučuji. Výběr je obrovský a ceny jsou naprosto úžasné.

A taky venkovní bodovky nabízejí nebo přesněji řečeno vestavná venkovní svítidla. Výběr je fakt velký a ty ceny jsou víc než dobré – rozhodně doporučuji!

Rate this post
Sdílejte