Jak provonět váš byt

Jak provonět váš byt

Sdílejte

Na trhu je nepřeberné množství vůní, a to nejen druhů vůní, ale také vonných esencí. Vybírat můžeme dlouho, máme z čeho, protože náš trh toho nabízí dostatek. Od vůní do zásuvky, do odpadkového koše, závěsné vůně, vonné svíčky, samospouštěcí vůně, vůně reagující na pohyb, vonné tyčinky, vonné vosky, po vůně do aromalampy.

Můžeme si vybrat oblíbenou vůní, kterou máme rádi. V letních měsících to jsou většinou vůně jahody, banánu, melounu, rozkvetlé zahrady apod. V zimních měsících pak preferujeme hlavně v období vánoc vůni svařeného vína, skořice, perníčku a jiných podobných vůní.

Vůně do zásuvky bývají opravdu intenzivní a jejich intenzitu můžete ve většině případů sami nastavit. Když vůně vyprchá je třeba koupit novou náplň. Tento typ vůně provoní váš byt dokonale a vydrží i několik dnů.
Závěsné vůně se hodí hlavně do šatníků, nebo na místa, kde máme klec například s domácím mazlíčkem. Tyto vůně jsou jemné a jemně provoní. Neutralizují pachy a tím zakryjí to co zakrýt mají, použít je můžete také do koupelen.

Vonné svíčky jsou velice příjemné a navodí tu správnou atmosféru. Ve většině případů se používají v zimních měsících, dokáží taktéž vonět velice intenzivně. Vůně, které reagují na pohyb, nebo po určitém čase spustí do vzduchu vůni, fungují na baterky a reagují tehdy, když projdete okolo, nebo se spustí po 5ti, 10ti, nebo 15ti minutách.

Aromalampy zná snad každý, fungují spolu se zapálenou svíčkou, která ohřívá vodu, do které nalijeme pár kapek oblíbené vůně, a poté intenzivně provoní váš byt. Novinkou jsou vosky, které se dají místo vody do nádobky a ty taktéž velice dobře provoní místnost. Vosky mají navíc tu výhodu, že neprskají a nevypařují se.
Většinou o vánocích si můžeme krásně provonět místnost purpurou, františky a vonnými tyčinkami. Tyto vůně jsou velice příjemné a navodí dokonale atmosféru vánoc. Vůně jsou důležité, přivodí vám pocit pohody a příjemně působí na vaši mysl.

Rate this post
Sdílejte