Máte v domácí pracovně správné křeslo?

Máte v domácí pracovně správné křeslo?

Sdílejte

Mnoho lidí při stavbě rodinného domu myslí ještě na místnost navíc, kterou si zařídí jako pracovnu. Nemusíte být zrovna podnikatel, který pracuje z domu dlouhé hodiny, do pracovny se dá běžně dát počítač, tiskárna, dokumenty, smlouvy, … Všechno je to hezky pohromadě, smlouvy o pojištění se vám neválí ve skříni v ložnici a s počítačem v obývacím pokoji nerušíte zbytek rodiny, když se chce dívat na televizi. A u stolu v pracovně by neměla chybět také pořádná kancelářská židle.mefisto

Za výběr pořádné kancelářské židle vám poděkují minimálně záda. Je-li vám dvacet nebo třicet, bolení zad možná ještě vůbec neznáte, s rostoucím věkem však budete na dlouhodobé sezení citlivější. Časem přijdete na to, že ne v každé židli se dá sedět několik hodin. Kancelářské židle na to uzpůsobené jsou.

Jak vypadá pořádná židle do pracovny?

Podívejte se na nabídku významného výrobce kancelářského sedacího nábytku ALBA CR spol. s r.o. V kategorii kancelářské židle je několik základních typů židlí, které se běžně používají do kanceláří a pracoven. Liší se tvarem, barvou, velikostí a výbavou, všechny vypadají propracovaně a kvalitně. Společnost ALBA CR má ve svém sortimentu skutečně mnoho výrobků. Každý z výše vyobrazených modelů židlí vyrábí v několika různých variantách. Nabízí různé materiály i varianty bez koleček. Do kanceláří však doporučujeme spíše kolečkové verze.

Tip: Vyhněte se koženým židlím. V létě na nich budete upocení a budete se k nim lepit, navíc není výjimkou, že se kůže po čase začne odloupávat a drolit na zem. Trochu jiný případ je pravá vepřová kůže, z níž je vyrobené kancelářské křeslo Odet. Této kvality ale většina kožených židlí nedosahuje.

Pamatujte si, že čím více věcí je na židli nastavitelných, tím lépe. Ergonomické židle jsou považovány za vhodné právě proto, že se každému přizpůsobí. Dobré je si před koupí do židle sednout, nicméně nemusíte se bát nákupu přes internet. Pokud je vše popsáno a uvedeny rozměry tak, jak to dělá společnost ALBA CR, snadno si o židli uděláte představu. Společnost nabízí i kancelářská křesla, zajisté si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Rate this post
Sdílejte