Neobyčejné designové krby vás nadchnou

Neobyčejné designové krby vás nadchnou

Sdílejte

Neobyčejné designové krby vás nadchnou

Mnoho lidí dnes touží po krbu, který je sice tradiční součástí domů, ale přesto se považuje za určitý luxus. Ne každý ho doma má nebo může mít, ale většinou to jde nějak zařídit. Krby a kamna dokážou vytvořit hřejivou rodinnou atmosféru plnou domácí pohody a navíc mohou být pěkným designovým prvkem místnosti.814-tatiana-centrale-grd

Klasické krby začínají být přežité

Moderní krby dnes mohou mít velmi rozmanitou podobu. Masivní krby tradičního vzhledu zašlé sazemi nejsou rozhodně jedinou možností, spíše už jsou přežité. Dnes se krb může stát ozdobou bytu nebo domu a jeho obsluha je mnohem praktičtěji řešená. Hodí se nejen do domů klasických a s rustikálním vybavením, ale i do minimalistických a industriálně pojatých interiérů.

Pohled do plamenů si můžete dopřát i vy

Unikátní uklidňující pohled do plápolajících plamenů si může dopřát téměř kdokoliv, a to i díky nabídce biokrbů, teplovodních nebo plynových krbů. Pokud jste majiteli klasického domu, krb v tradiční podobě jej vhodně doplní. Do stávajícího krbu, pokud je přítomen, stačí pořídit kvalitní krbovou vložku, která předejde začouzení stěn a oken.

Designové solitéry vás uchvátí

Sehnat lze krásné designové solitéry, které dodají místnosti úplně nový nádech. Boom zažívají mimo jiné závěsné ocelové krby, na kterých zcela jistě spočine váš zrak hned po vstupu do pokoje. Na výběr je široká škála tvarů a barev. Vyberou si milovníci strohých, jednoduchých tvarů, nenápadných i jasných barev i vyznavači retro stylu. Závěsný krb uprostřed místnosti nijak nepřekáží, je na něj vidět odkudkoliv a působí velmi luxusně. Hodí se do větších i malých interiérů, ve kterých bojujeme o každý metr čtvereční prostoru. Designové krby se vyrábějí podle rozměrů dané místnosti, ve které budou umístěny.

Rozmanité tvarové i barevné řešení moderních krbů

Díky netradičnímu krbu se váš interiér nebude podobat ostatním. Hodí se nejen od rodinného domu, ale třeba i do luxusního hotelu. Stylové krby mohou být řešeny nejen jako centrální uprostřed místnosti, ale i jako rohové nebo čelní. Krásně vypadají ty v jasných barvách, není problém pořídit designový modrý nebo červený krb. Bílý podklad se zajímavým vzorem v atraktivních barvách vás jistě uchvátí také. Zajímavě vypadají skleněné a sklokeramické prvky. Širokou nabídku nádherných designových krbů má firma Topsys Praha, s.r.o., na jejíž produkty jistě stojí za to se podívat.

Rate this post
Sdílejte