Okraj Prahy je ideálním místem pro luxusní bydlení

Okraj Prahy je ideálním místem pro luxusní bydlení

Sdílejte

Hledáte v Praze vhodné místo pro luxusní bydlení? Ideální volbou jsou okrajové části hlavního města. Přestože se totiž nacházejí stranou od velkoměstského ruchu, a vy si tak kromě soukromí můžete užívat i okolní přírody, tak obvykle nabízejí vynikající spojení s centrem Prahy.3

Typickým příkladem je Velká Chuchle na jihozápadním okraji města. Z obce, která se nachází na levém břehu Vltavy, lze rychle dojet po Strakonické ulici na Smíchov. Pokud nechcete trávit čas denně v autě, lze využívat i autobusy MHD nebo pravidelné vlakové linky, které po celý den jezdí až na pražské Hlavní nádraží.

V případě, že se potřebujete dostat na D1 nebo na pražské letiště, naopak oceníte blízký výjezd na Pražský okruh.

Na prodej jsou vily i parcely

Dobrou lokalitou pro luxusní bydlení ve Velké Chuchli je například severovýchodní svah nad dostihovým závodištěm. Získáte tu potřebný klid a můžete si vychutnávat výhled na zastavěný pravý břeh řeky. Zároveň to odtud není daleko do Chuchelského háje, kde můžete navštívit malou lesní ZOO a občerstvit se.

V této oblasti jsou na prodej volné parcely i hrubé stavby luxusních vil s různou dispozicí od 4+kk po dvougenerační vilu. Samozřejmostí je terasa, garážové stání i prostorná zahrada, ve které můžete v letních dnech trávit volno.

Rate this post
Sdílejte