Jak vylepšit ložnici? Vyzkoušejte samolepky na zeď

Jak vylepšit ložnici? Vyzkoušejte samolepky na zeď

Sdílejte

Už vás nebaví jednotvárná jednobarevná zeď v pokoji nebo v ložnici? Oživte jí díky jednoduché aplikaci samolepek na zeď. Existuje celá řada motivů a vybírat můžete z různých velikostí i barev. Každý si tak najde takovou, která mu bude vyhovovat nejvíce.poupe-s-kvetinami-1860-a

Projasnění a ozvláštnění interiéru

Samolepky na zeď vytvoří zajímavý designový prvek, který nahradí složité malby. Aplikace je velmi jednoduchá a nálepky na zeď do ložnice vytvoří zajímavý detail, který pozvedne celou místnost. Při výběru motivu myslete i na aktuální styl používaného povlečení nebo barvu barvu stěny. Výběr barvy pečlivě rozmyslete a volte ladící nebo kontrastní barvu podle toho, jak hodně chcete samolepku zvýraznit.

Zajímavý abstraktní prvek

Pro milovníky abstraktního umění se hodí samolepky na zeď abstrakce, které probouzejí fantazii a mohou z obyčejné nudné místnosti udělat ložnici jako z katalogu o bydlení. Příjemný doplněk se bude hodit k různým stylům nábytku i volbě povlečení. Kreativitě se meze nekladou a bát se nemusíte ani skutečně kontrastních kombinací.

Univerzální přírodní motivy

Pokud máte rádi přírodu a chcete ji mít i doma, podívejte se na nálepky s přírodními motivy. Samolepky na zeď rostliny vypadají velmi věrně a skvěle se hodí například do obývacího pokoje, ale i do ložnice. Vybírat můžete z jemných motivů, ale i z větších samolepek, které budou tvořit výrazný prvek interiéru.

Samolepky i do ostatních místností

Vyzdobit si můžete kromě ložnice i obývací pokoj, kuchyň nebo třeba dětský pokoj. Stačí si jenom vybrat vhodný motiv, zvolit správnou velikost a přemýšlet nad tím, jaká barva se tam bude hodit nejvíc. Výhodou je snadná manipulace a ve většině případů i jednoduché lepení. Hravě nahradíte složité malby na zeď, které vypadají podobně, ale jsou daleko náročnější.

Rate this post
Sdílejte