Plastový zapuštěný bazén? Proč ne?

Plastový zapuštěný bazén? Proč ne?

Sdílejte

Zahradní bazén zapuštěný do země je nejkvalitnější variantou domácího koupání a poskytuje mnoho výhod. Pokud si jste jisti, že bazén na své zahradě trvale chcete a vybrali jste si vhodné místo, bude zapuštěná varianta lepší než ta nadzemní. Je sice trochu náročnější na realizaci a finance, ale kvalita je nesrovnatelně vyšší a to platí i o komfortu koupání. Nadzemní varianta bude zase vhodnější pro ty, kteří nemají ještě v otázce bazénu příliš jasno a nechce se jim prozatím investovat do trvalého řešení, nebo pro ty, kterým jednodušší bazén s možností úschovy v zimě pod střechu zkrátka postačuje.bazény Plzeň

Přednosti bazénů zapuštěných do země

Jaké výhody přinášejí zapuštěné bazény? Pěkně splynou s prostředím, nepůsobí jako „pěst na oko“ a nezasáhnou tolik do vzhledu zahrady. Navíc je lze umístit třeba i do svahu. Komfort koupání je vysoký, vstup do vody nenáročný a vhodný i pro děti a osoby s horší pohyblivostí. Pokud jej opatříte bazénovým zastřešením, zlepšíte kvalitu vody, budete se moct koupat i za ne tak horkého počasí a koupací sezonu prodloužíte až na půl roku. Zastřešení navíc bazén zabezpečí před dětmi a domácími mazlíčky.

Nebojte se dlouhého procesu realizace

Realizace bazénu do země nemusí být nijak zdlouhavá. Pěkné a kvalitní zapuštěné bazény nabízí firma Rentmil.cz, která slibuje dokončení všech prací za 2 až 4 týdny po objednání. Nejpozději za měsíc se tedy můžete koupat ve svém, záleží na náročnosti terénních úprav a vašich požadavcích. Můžete si totiž nechat vytvořit model přesně podle vašich představ, atypického tvaru i rozměrů, klidně i s nadstandardní výbavou.

Když si chcete dopřát luxus

Luxusní bazény do země umožní koupat se ve sladké i slané vodě, mají integrované osvětlení, zařízení na úpravu vody, tepelné čerpadlo, bazénový vysavač i schody, navíc se věnuje pečlivá pozornost i okolí bazénu. Firma vám zajistí i veškerý servis, budete-li si to přát.

Plastové bazény z kvalitního materiálu

Velmi populární jsou dnes plastové bazény Rentmil. Vyrábí se z polypropylenu s UV stabilizací od německého výrobce, povrch je odolný a cena příznivější než u bazénu foliového nebo ze sklolaminátu. Životnost a parametry jsou přitom srovnatelné. Na výběr je z klasických tvarů, ale plast umožní vytvarovat bazén téměř do jakékoliv podoby.

Rate this post
Sdílejte