Křovinořezy Honda pro efektivní údržbu zeleně

Křovinořezy Honda pro efektivní údržbu zeleně

Sdílejte

Údržba zeleně na větším pozemku může být opravdu náročná, ale jen tehdy, nemáme-li po ruce výkonného pomocníka. Bez sekačky na trávu a křovinořezu se jen těžko obejdeme. A právě kvalitní vyžínač od značky Honda může být skvělou volbou, zastane totiž i několik strojů a ušetří vám nejen peníze, ale i čas. Samozřejmě, bez práce to nepůjde, ale určitě je rozdíl, zda starost o zahradu zabere veškerý váš volný čas, nebo jen pár hodin týdně.

Křovinořez, se kterým se pohodlně manipuluje

V čem je křovinořez Honda tak výjimečný? Ve více faktorech. Má výkonný motor, je praktický a navíc se pohodlně drží, nebolí z něj tolik ruce a záda a na výběr je z modelů pro náročné podmínky i pro hobby použití. Profesionální modely poslouží i v rámci technických služeb měst. Na rozdíl od některých jiných vyžínačů s nimi můžete pracovat několik hodin bez toho, že byste druhý den cítili každý sval na těle. Je to díky ergonomii, dokonalému vyvážení, nízkým vibracím a také nezbytném polstrování. Příjemnou vychytávkou je i možnost nastavit si rukojeť přesně podle délky paží a postavy.

Výhody benzínového vyžínače Honda

Čtyřtaktní křovinořez vás nenechá na holičkách, poradí si i s porostem u plotů, přerostlým plevelem, křovím, upravíte s ním zarostlé obrubníky, zdi i rohy staveb. Zkrátka benzínový křovinořez si budete pochvalovat i ve ztížených podmínkách. Používá se do něj benzin bez příměsi oleje a je nejen ekonomický, ale i ekologický. Manipulaci s ním navíc zvládne skoro každý, nevadí, když ho nějak nešikovně nahnete s plnou nádrží nebo otočíte, není třeba se obávat úniku provozních kapalin nebo oleje. Snadno se nastartuje a není příliš hlučný.

Multifunkční pomocník jménem Versatool

K nejoblíbenějším modelům náročnějších majitelů zahrad nebo profesionálů paří Honda Versatool. Tento název označuje křovinořez s dělenou hřídelí, který umožní vyměnit pouhým zacvaknutím jeden nástavec za jiný. Navíc výměnu snad ani nejde nijak pokazit, nemusíte se bát, že byste stroj poškodili, ani když ho používáte poprvé. Díky pestrému příslušenství můžete nejen sekat trávu, křoviny, zbavovat se plevele a upravovat okolí domu, ale také se s ním dá odklízet listí, ostříhat živý plot nebo prořezat větve. Hodí se i do velmi náročných podmínek.

Rate this post
Sdílejte